GOCAR Magazine 81: Γιορτάζουμε 10 Χρόνια GOCAR

Ένα επετειακό τεύχος που συγκεντρώσαμε τα καλύτερα μας και δοκιμάζουμε την κορυφαία Porsche Taycan Turbo

  • -
  • -

Η καλοκαιρινή ραστώνη δεν στάθηκε εμπόδιο για να δημιουργήσουμε ένα τεύχος διαφορετικό από τα άλλα. Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια GOCAR και το νέο τεύχος είναι γεμάτο με τα καλύτερα μας, αλλά και την καλύτερη Porsche Taycan Turbo, που παρουσιάζουμε σε μια μοναδική δοκιμή με Video by GOCAR.

Και οι υπόλοιπες δοκιμές μας… ηλεκτρίζουν, αφού τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα έχουν την τιμητική τους σε αυτό το τεύχος. Πιο συγκεκριμένα δοκιμάσαμε το αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot e-208 και το μικρό Skoda Citigo e iV. Επίσης, βάλαμε στο χέρι και το Ford Kuga PHEV που μπαίνει στην πρίζα, έχοντας και θερμικό κινητήρα.

Στο νέο GOCAR Magazine 81 δείτε επίσης ένα μεγάλο αφιέρωμα σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τις σπουδαιότερες στιγμές τους στα 10 χρόνια που πέρασαν. Επιπλέον, δείτε τις 10 καλύτερες φωτογραφίες, ανάμεσα σε 2 εκατομμύρια που έχουμε κάνει στα 10 αυτά χρόνια, τα 10 καλύτερα “παραλίγο περάσματα” σε βίντεο και τα ισάριθμα πιο θεαματικά time-lapse video και φυσικά τα πιο δημιουργικά εξώφυλλα, όπως εσείς τα ψηφίσατε.

Και φυσικά, επειδή γιορτάζουμε προσφέρουμε στο μεγάλο διαγωνισμό μας, ένα Nissan Leaf για ένα μήνα από τη LeasePlan και χαρίζουμε 50 powerbank travel kit.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #81 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

Ford Kuga PHEV

Peugeot e-208

Porsche Taycan Turbo

Skoda Citigo e iV

TREND CAR

Ford Bronco

Lamborghini Essenza SCV12

Land Rover Discovery Sport

Range Rover Evoque

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ 2010-2020

Οι καλύτερες στιγμές όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών

Οι καλύτερες φωτογραφίες του GOCAR

Τα καλύτερα “παραλίγο περάσματα” του GOCAR

Τα καλύτερα time-lapse video του GOCAR

Τα καλύτερα εξώφυλλα του GOCAR Magazine

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...