Θα ήθελες να κάνεις έτσι το Toyota Yaris Cross αν το αγόραζες;

Η TRD και η Modellista, ήδη προσφέρουν «καλούδια» για το νεοφερμένο Yaris Cross

  • -
  • -

Η TRD και η Modellista φαίνεται να μην χάνουν ούτε λεπτό, παρουσιάζοντας μία σειρά από aftermarket επιλογές για το ολόφρεσκο Toyota Yaris Cross, την ίδια κιόλας μέρα με το λανσάρισμα του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ TOYOTA YARIS CROSS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι δύο εταιρίες φαίνεται να ακολουθούν διαφορετική πορεία στο styling του οχήματος, με την TRD να δίνει ένα πιο off-road χαρακτήρα στο ιαπωνικό crossover, ενώ η Modellista υιοθετεί ένα πιο πολυτελές design.

Πιο συγκεκριμένα, ο in-house βελτιωτικός οίκος της Toyota, TRD ή Toyota Racing Development,  προσφέρει πρόσθετα μέρη για τον εμπρός προφυλακτήρα και τα μαρσπιέ, λασπωτήρες με το σήμα της Gazoo Racing, και σπορ εξάτμιση. Ακόμα είναι διαθέσιμες ζάντες 18 ιντσών σε μαύρο χρώμα, βάση πινακίδας από ανθρακώνημα και προστατευτικά για τις χειρολαβές της πόρτας.

2021-Toyota-Yaris-Cross-Parts

Στον αντίποδα, η Modellista προσφέρει δύο διαφορετικά design, που ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος. Και εδώ έχουμε νέα πρόσθετα για τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ, τα φτερά, καθώς και νέες ζάντες 19 ιντσών. Στο δεύτερο design εξωτερικά προστίθενται αεροτομή οροφής, νέα μάσκα και πρόσθετα μέρη για καθρέπτες και χειρολαβές πόρτας.

interior

Στο εσωτερικό παρατηρείται νέο έγχρωμο πάνελ για την κεντρική κονσόλα, φωτισμός τεχνολογίας LED και ξύλινο δάπεδο για τον χώρο αποσκευών.

wood

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...