Πόσο κοστίζει το νέο Toyota Yaris Cross στην Ιαπωνία

Δείτε ακόμη πότε θα έρθει στην Ελλάδα

  • -
  • -

Οι πρώτοι που έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το Toyota Yaris Cross είναι οι κάτοικοι της Ιαπωνίας, μετά το λανσάρισμα του μοντέλου (31/08) στην ασιατική χώρα με τιμή εκκίνησης στα 14.200 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό αφορά το βασικό πακέτο “package, με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων (Dynamic Force Engine) και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, ενώ για την κορυφαία έκδοση Hybrid ZE-Four το κόστος εκτοξεύεται στα 22.245 ευρώ.

H έκδοση B package με το 3κύλινδρο μοτέρ συνδυάζεται με ένα κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης (CVT) και διατίθεται είτε σε εμπροσθιοκίνητη είτε σε τετρακίνητη έκδοση με ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης Multi-terrain select. Ο εν λόγω κινητήρας αποδίδει 116 άλογα και 145 ροπής.

Παράλληλα, προσφέρεται και η υβριδική έκδοση η οποία συνδυάζει τον βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων απόδοσης 91 ps με ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ των 80 ps, με την Toyota να υποστηρίζει πως η κατανάλωση καυσίμου δεν ξεπερνάει τα 30.8 km/L -βάσει WLTP.

Το B-SUV της ιαπωνικής μάρκας που θα προορίζεται για τους Ευρωπαίους οδηγούς θα κατασκευάζεται επί γαλλικού εδάφους από το 2021, έτος κατά το οποίο θα γίνει και το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή – αλλά και την ελληνική – αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ TOYOTA YARIS CROSS ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...