Πήρε το δίπλωμα οδήγησης μετά από 17 προσπάθειες!

Οι αλλεπάλληλες αποτυχίες της είχαν προκαλέσει κατάθλιψη!

  • -
  • -

Ήσουν από εκείνους που δεν πέρασαν τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης με την πρώτη φορά;

Δεν πρέπει να νιώθεις σαν το… μαύρο πρόβατο, καθώς υπάρχει μια γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία προκειμένου να διαπιστωθεί ως οδηγός χρειάστηκε να περάσει από το «μαρτύριο» των εξετάσεων 17 φορές.

Ο λόγος για την 31χρονη Platinum-Williams, η οποία πρωτοσυστήθηκε με το σύστημα εξετάσεων το 2008. Έκτοτε, ακολούθησε ένας Γολγοθάς αλλεπάλληλων αποτυχημένων προσπαθειών, ο οποίος της προκάλεσε κατάθλιψη, αναφέρει η “DailyMail”.

«Πλέον νιώθω τόσο ανακουφισμένη και θα είμαι ιδιαίτερα προσεχτική ώστε να μην μου αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης», δηλώνει η – επιτέλους- νέα οδηγός, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών.\

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η προσπάθεια που της εξασφάλισε το δίπλωμα πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, με τη Βρετανίδα να αποδίδει τις ευχαριστίες της στη νέα σχολή οδήγησης, η οποία όπως λέει είναι υπεύθυνη για την επιτυχία της.

Στον αντίποδα, δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τους προηγούμενους δασκάλους της, οι οποίοι δεν τη βοήθησαν ώστε να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά της καλλιέργησαν το αίσθημα της ανικανότητας.

Καθοριστικό ρόλο, βέβαια, έπαιξε και το καθεστώς καραντίνας που επιβλήθηκε στη χώρα, γεγονός που της επέτρεψε να αναπτύσσει τις οδηγικές της ικανότητες, κινούμενη ατελείωτες με το όχημα της σχολής στους άδειους βρετανικούς δρόμους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...