Όταν χτυπάς την πόρτα του Άγιου Πέτρου με... Tesla

Για μία ήσυχη διαδρομή προς την τελευταία κατοικία

  • -
  • -

Απ’ ότι φαίνεται η ηλεκτροκίνηση θα εισχωρήσει σε όλους τους τομείς των μεταφορών, με το τελευταίο επάγγελμα, στο οποίο επεκτάθηκε να είναι τα γραφεία τελετών! Πίσω από το συγκεκριμένο δημιούργημα κρύβονται η Coleman Milne και η γερμανική Binz International, οι οποίες φαίνεται πως αποφάσισαν να καινοτομήσουν στον κλάδο της μεταφοράς… φέρετρων.

side

Πρόκειται για ένα όχημα που ξεκίνησε την ζωή του ως ένα απλό Tesla Model S, αλλά μετά από αρκετές μετατροπές σε αμάξωμα και μεταξόνιο, τώρα είναι ικανό να μεταφέρει κάποιον στην τελευταία του κατοικία. Παρά τις μετατροπές, όλα τα μέσα τεχνολογίας που διαθέτει ένα εργοστασιακό μοντέλο, έχουν παραμείνει, όπως επίσης έχει παραμείνει και το γεγονός ότι μιλάμε για ένα πολύ γρήγορο όχημα, ικανό να πετύχει το σπριντ για τα 0-100 km/h σε σχεδόν 3 δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η TESLA ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ

Άρα το ταξίδι προς την τελευταία κατοικία εκτός από ήσυχο, χάρη στην έλλειψη κινητήρα εσωτερικής καύσης, θα είναι και τάχιστο. Ενδιαφέρον θα είναι να δούμε αν οι δημιουργοί του οχήματος, θα εκμεταλλευτούν τον έξτρα χώρο για μπαταρίες που χαρίζει το μακρύτερο μεταξόνιο, έτσι ώστε να αυξηθεί η αυτονομία των 355 χιλιομέτρων, για μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη του!

Προς το παρόν, μακριά από ‘μας!

sketch

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...