‘Σύμμαχος’ του Δήμου Ιλίου το Nissan e-NV200 Evalia

Θα μυήσει τους κατοίκους στα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, ενώ η αθόρυβη κίνησή του δεν θα τους… ξυπνάει τα βράδια

  • -
  • -

Τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ιλίου θα ενισχύσει το αμιγώς ηλεκτρικό βαν της Nissan, e-NV200 Evalia, μειώνοντας παράλληλα το ενεργειακό αποτύπωμα της περιοχής.

Η πρόσφατη παραλαβή του μηδενικών εκπομπών ρύπων οχήματος θα αναβαθμίσει τον υπάρχοντα στόλο αλλά και θα συμβάλει καθοριστικά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας στη συνείδηση υπαλλήλων και δημοτών.

Το Nissan e-NV200 Evalia

Το ηλεκτροκίνητο βαν «φορά» μπαταρία των 40 kWh, φέρει αυτονομία έως 301 χλμ., ενώ χαρακτηρίζεται για την αθόρυβή του κίνηση στον δρόμο, γεγονός που… χαροποιεί τους κατοίκους των αστικών περιοχών. Παράλληλα, διακρίνεται για την ευκολία στην οδήγηση, χάρη στην παρουσία του Hill Start Assist.

Πέρα από την έκδοση Evalia, διατίθεται και η απλή, e-NV200, κοινός παρονομαστής των οποίων είναι η δυνατότητα διαμόρφωσης των καθισμάτων βάσει των αναγκών των επιβατών. Έχει χώρο φορτίου 4,2m³ και απέχει μόλις 52 εκατοστά από το έδαφος (ιδανικό για φόρτωση).

Η τιμή εκκίνησης για το e-NV200 αντιστοιχεί σε 29.427 ευρώ, ενώ η έκδοση “Evalia” ξεκινά από 29.984. Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το ηλεκτρικό βαν με σημαντικό όφελος χάρη στην κρατική επιδότηση στο πλαίσιο του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά”.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...