Ανανεωμένο Hyundai Kona: Με πρόσωπο "Καρχαρία"

Τόσο η απλή έκδοση όσο και η N Line υποβάλλονται σε ευδιάκριτες στιλιστικές αναβαθμίσεις που ενισχύουν την επιθετική τους εμφάνιση

  • -
  • -

Με ευδιάκριτες αισθητικές αναβαθμίσεις, που ενισχύουν το μοντέρνο και σοφιστικέ χαρακτήρα του, θα συνοδευτεί το επερχόμενο λανσάρισμα του ανανεωμένου Hyundai Kona τόσο στην απλή έκδοση όσο και στην πιο… επιθετική “N Line”.

Hyundai Kona

Όπως καταδεικνύουν κάποιες teaser φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν το μπροστινό μέρος του SUV, η μάσκα, ο προφυλακτήρας και οι προβολείς λαμβάνουν μια πιο εξαγριωμένη μορφή, συνθέτοντας μια εικόνα που παραπέμπει στην εμφάνιση… ενός καρχαρία.

Σε ποιοτική αλλά και σχεδιαστική αναβάθμιση έχουν υποβληθεί τόσο τα LED φώτα ημέρας όσο και οι κεντρικοί προβολείς, ενώ έχει εξοβελισθεί η λεπτή οριζόντια γραμμή που κοσμούσε το καπό.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ TO HYUNDAI KONA 1.0 T-GDi

Hyundai Kona N Line

Η πιο «αθλητική» έκδοση, N Line, λαμβάνει ένα πιο αεροδυναμικό “λουκ” χάρη στην τοποθέτηση μιας τριάδας εισαγωγών αέρα (σ.σ. εμπνευσμένη από τα Audi RS μοντέλα) που αντικαθιστά την μέχρι πρότινος δεσπόζουσα οριζόντια γραμμή.

Σημειώνεται πως εντός των επόμενων εβδομάδων θα αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το μικρό SUV της νοτιοκορεάτικης μάρκας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...