Lotus Evija: Καθυστέρηση τουλάχιστον 5 μηνών για την παρουσίαση του ηλεκτρικού hypercar

Ακόμα ένα θύμα της πανδημίας του κορονοϊού

  • -
  • -

Οι αγοραστές του ηλεκτρικού hypercar της Lotus θα πρέπει να εξοπλιστούν με υπομονή, καθώς οι πρώτες παραδόσεις μεταφέρονται για τα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2021. Το βρετανικό autocar δηλώνει πως, λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη μας, έχουν δημιουργηθεί καθυστερήσεις στο πρόγραμμα δοκιμών του ηλεκτρικού μοντέλου, γεγονός που επηρεάζει όλη την παραγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΌΜΗ: ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ PORSCHE TAYCAN ΓΙΑ ΤΟ 2021

Όπως δήλωσε το αφεντικό της Lotus, Phil Popham, έχουν χαθεί 5 μήνες δοκιμών, λόγω του lockdown και των περιορισμών στα ταξίδια, με αποτέλεσμα η εταιρεία να μην μπορεί να πραγματοποιήσει δοκιμές σε πληθώρα καιρικών συνθηκών και οδικών δικτύων. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το τεστ σε ζεστό κλίμα, που είχε προγραμματιστεί στην Ισπανία.

Επίσης πρόσθεσε πως ακόμα δεν έχουν «κλειδώσει» οι ημερομηνίες και δεν μπορούν να εγγυηθούν πως δεν θα υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις, μιας και η κατάσταση με τον Covid-19 βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αλλά κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Μάλιστα, ο Popham δήλωσε, πως ο χρόνος που χάθηκε από τις δοκιμές, επενδύθηκε σε άλλους τομείς, εξελίσσοντας το ηλεκτρικό hypercar, από πλευράς αεροδυναμικής, ενώ τώρα πια μπορούν να επιβεβαιώσουν πως η ιπποδύναμη είναι ανώτερη των 2000 ίππων.

evija

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...