Δείτε ποιο είναι το κορυφαίο ελαστικό σε διάσταση 16’’ (video)

Μία από τις πλέον συνηθισμένες διαστάσεις ελαστικών είναι η 205/55R16 και στο σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε μία σπουδαία συγκριτική δοκιμή ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές της αγοράς

  • -
  • -

Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε πόσο σημαντικά είναι τα ελαστικά σε επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας. Οι λόγοι γνωστοί και χιλιοειπωμένοι. Με δεδομένο ότι σε λίγες εβδομάδες θα μπούμε στο φθινόπωρο και εν συνεχεία θα υποδεχθούμε το χειμώνα, η κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται τα ελαστικά μας είναι εξαιρετικά σημαντική. Μία από τις πλέον δημοφιλής διάσταση στη χώρα μας, αλλά και γενικότερα, είναι η 205/55R16.

Το γνωστό κανάλι Tyre Reviews που βρίσκουμε στο Youtube, πραγματοποίησε μία μεγάλη συγκριτική δοκιμή με 12 διαφορετικά μοντέλα ελαστικών με τη συγκεκριμένη διάσταση, τα οποία και υπέβαλε σε μία σειρά από δοκιμασίες. Η διαδικασία έλαβε χώρα στην πίστα δοκιμών της Goodyear στη Νότια Γαλλία, με το αυτοκίνητο δοκιμών να είναι ένα Volkswagen Golf.

Μετά από μία σειρά δοκιμασιών σε βρεγμένη ή στεγνή επιφάνεια, αλλά και σε τεστ που αναδεικνύουν την άνεση και την ποιότητα κύλισης, ανέδειξαν το κορυφαίο ελαστικό στην κατηγορία. Δείτε το βίντεο για να μάθετε ποιο είναι!



Πηγή: Tyre Reviews

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...