Hyundai Kona N: Ο ανταγωνιστής του T-Roc R, «πιάστηκε» σε δοκιμές στην πίστα του Nürburgring

Το καυτό SUV από την Hyundai θα λανσαριστεί μέσα στο 2021

  • -
  • -

Στην Πράσινη Κόλαση, έπιασε προσφάτως ο φωτογραφικός φακός το ανερχόμενο κορεάτικο hot SUV, Kona N, κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης. Το βαριά καμουφλαρισμένο όχημα είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί μέσα στο 2021.

Η γρήγορη έκδοση του crossover, εμφανισιακά θα φέρει διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, σε σχέση με το απλό, όπως επίσης μπροστινή και πίσω αεροτομή. Τέλος, στις φωτογραφίες βλέπουμε και τον διαχύτη με τα δύο μεγάλα τελικά της εξάτμισης στις άκρες του. Μηχανικά ξέρουμε πως το Kona N θα εξοπλίζεται με τον 2λιτρο Turbo που αγαπήσαμε στο i30 Ν, ενώ θα χρησιμοποιεί χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, με την κίνηση να μεταφέρεται στο δρόμο από τους τους εμπρός τροχούς.

Όταν βγει στην παραγωγή, θα έρθει αντιμέτωπο με τον αρκετά σκληρό ανταγωνισμό της κατηγορίας των hot combact crossovers, η οποία διευρύνεται μέρα με την μέρα. Μερικά από τα μέλη της είναι το Volkswagen T-Roc R, το Audi SQ2, αλλά και η BMW X2 M35i.

Το τμήμα N της Hyundai προσθέτει σιγά σιγά όλο και περισσότερα μοντέλα στον στόλο του, μιας και εκτός του Kona N, σύντομα περιμένουμε την παρουσίαση του ανταγωνιστή του Fiesta ST, το νέο i20 N!i20 n

 Πηγή: Αutoexpress

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...