Τι εστί Mercedes-Benz;

Όλη η ιστορία που κρύβει το ασημένιο αστέρι

  • -
  • -

Αναρωτήθηκες ποτέ πως, πότε και υπό ποιες συνθήκες προέκυψε το όνομα και το λογότυπο της αγαπημένης σου μάρκας; Η νέα σειρά «Τι εστί» του GOCAR είναι εδώ να σου λύσει την απορία, αναλαμβάνοντας να ξεδιαλύνει το παρελθόν και μίας καινούργιας μάρκας κάθε μέρα.

MERCEDES

Το ιστορικό σήμα που έχει σειρά έρχεται από την Γερμανία και πρόκειται μάλιστα, για την εταιρία που παρήγαγε το πρώτο αυτοκίνητο με κινητήρα βενζίνης, το μακρινό 1886. Φυσικά δεν είναι άλλη από την Mercedes-Benz, το όνομα της οποίας προκύπτει από τον ιδρυτή της, Karl Benz, αλλά και από τον αρχιμηχανικό, Emil Jellinek, δημιουργό του εμπορικού σήματος του Daimler Motor Group, με πρώτο το προϊόν της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, να είναι η Mercedes 35HP.

Γιατί Mercedes; Ήταν το όνομα της κόρης του Jellinek, Mercedes. Αναφορικά με το αστέρι με τις τρεις κορυφές, φυσικά έχει και αυτό το συμβολισμό του. Αναπαριστά τη δύναμη και την επικράτηση των κινητήρων Daimler στην ξηρά, στην θάλασσα και στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥ «ΤΙ ΕΣΤΙ»

Επιστρέψτε αύριο, καθώς θα συνεχίσουμε εντός των συνόρων της Γερμανίας και θα μάθουμε όλα όσα έχει να μας πει το σήμα της BMW

Πηγή: hellasdirect.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...