Ένα από τα πιο υπερπολυτελή οχήματα στον κόσμο είναι του Stallone και πωλείται! (video)

Διαβάστε για ποιο λόγο βάζει ο “Ράμπο” πωλητήριο στη βίλα του… Συγχωρέστε μας, στο SUV του.

  • -
  • -

Στο «σφυρί» βγάζει ο γνωστός ηθοποιός Sylvester Stallone την υπερπολυτελή Cadillac Escalade ESV που είχε δημιουργήσει σύμφωνα με τα… γούστα του. Βέβαια, εφόσον, ενδιαφέρεστε για την αγορά της πρέπει να διαθέτετε 300.000 ευρώ

Αυτό διότι, πρόκειται μια επιμηκυμένη, κατά περίπου μισό μέτρο, εκδοχή της Escalade, η οποία τροποποιήθηκε από την αμερικανική εταιρεία Becker Automotive Design. Οι επεμβάσεις, μάλιστα, της εξειδικευμένης ομάδας ήταν τόσο προσεχτικά μελετημένες που προσδίδουν στο αυτοκίνητο μεγάλες δόσεις αίγλης και ποικίλες ανέσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, το πίσω μέρος της καμπίνας έχει μεταμορφωθεί σε ένα «χλιδάτο» σαλόνι, με τις επενδύσεις άσπρου δέρματος να καλύπτουν σχεδόν κάθε σπιθαμή του.


Οι επιβάτες…μόνο για κλειστοφοβία δεν μπορούν να παραπονεθούν, ενώ για την ψυχαγωγία τους -μεταξύ άλλων- φροντίζει η smart TV των 43’’ UHD LCD, η οποία είναι προσαρμοσμένη στο ηλεκτρικό διαχωριστικό καμπίνας. Παραπομενεμένοι δεν μένουν και οι επιβάτες που κοιτάνε προς τα πίσω, μιας και μπορούν να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους μέσω κάποιων LD οθονών των 12 ιντσών. Περιττό να αναφέρουμε πως η σύνδεση στο ιντερνετ είναι δεδομένη…

Τόσο η περιήγηση στο διαδίκτυο, όσο και η παρακολούθηση μιας ταινίας στην κεντρική οθόνη, μπορεί να συνοδευτεί από ένα… μασαζάκι χάρη στα πολυλειτουργικά καθίσματα, τα οποία φυσικά είναι θερμαινόμενα. Δεν σας φτάνουν αυτά; Υπάρχουν και κάποιες επιπλέον αναδιπλούμενες θέσεις για να τοποθετήσετε τα πόδια σας, ενώ μπορείτε να αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα χάρη σε κάποιες ηλεκτρονικές κουρτίνες.

Η αρχική τιμή του αυτοκινήτου αντιστοιχεί σε 75.500 ευρώ, οι επεμβάσεις, ωστόσο, κόστισαν σχεδόν τη διπλάσια αξία του, καθώς αντιστοιχούν σε περίπου 120.000 ευρώ. Όσον αφορά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει αυτά δεν ξεπερνούν τα 1.600.

Για ποιο λόγο, όμως… ο Ράμπο πουλάει το όχημα; Όπως εξηγεί, λίγο μετά την απόκτησή του, άλλαξε τις προτεραιότητές του και ως εκ τούτου δεν το χρησιμοποίησε πολύ.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...