Bugatti Centodieci: Το “ταπεινό” δώρο του Ρονάλντο στον… εαυτό του

Με μισθό 30 εκ. ευρώ τέτοια δωράκια γίνονται εύκολα

  • -
  • -

Στιγμές δόξας βιώνει ο Πορτογάλος “σούπερ σταρ”, Cristiano Ronaldo, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ιταλική Serie A με τη Γιουβέντους.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των εορτασμών ο 35χρονος “CR7” θέλησε να κάνει ένα… "μικρό" δωράκι στον εαυτό του. Ο λόγος για μια περιορισμένης έκδοσης Bugatti Centodieci, η οποία θα κρατάει “συντροφιά” στη Chiron, καθώς και τα υπόλοιπα hypercars που στεγάζει στο ταπεινό γκαράζ του.

Το GOCAR σας είχε προϊδεάσει για την αγορά του Ronaldo, ο οποίος χρειάστηκε να βγάλει από την… τσέπη του ένα ποσό κοντά στα 8 εκ. ευρώ. Μπορεί ο συγκεκριμένος πακτωλός χρημάτων να προβάλλει εξωφρενικός, ενημερώνουμε, όμως, τους μη έχοντες γνώση πως ο Πορτογάλος αμείβεται αδρά και δη με 31 εκ. ευρώ τον χρόνο!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BUGATTI CENTODIECI ΕΔΩ

Υπενθυμίζουμε πως η Centodieci αποδίδει φόρο τιμής στην EB110, υιοθετεί ωστόσο έναν πιο επιθετικό και φουτουριστικό σχεδιασμό, ελέω των αιχμηρών φωτιστικών σωμάτων με τις λεπτές LED «λωρίδες» και ενσωματωμένες εισαγωγές αέρα.

 Πηγή τροφοδότησης του μοντέλου είναι ο W16 κινητήρας των 8,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 1.600 ίππους στα 7.000 rpm. Η επιτάχυνση από τα 0 στα 100 km/h αποτελεί υπόθεση μόλις 2,4 δευτερολέπτων, το 0-200 km/h είναι εφικτό σε 6,1 δευτερόλεπτα, ενώ το 0-300 km/h δεν απαιτεί περισσότερα από 13,1 δευτερόλεπτα. Όσον αφορά την τελική ταχύτητα αυτή είναι αρκετά μικρότερη της Chiron, μιας και έχει περιοριστεί ηλεκτρονικά στα 380 km/h.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...