Η Porsche βρίσκει νέους τρόπους για να γιορτάσει το Gay Pride

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στο πλευρό της ΛΟΑΤ κοινότητας

  • -
  • -

Κάθε χρόνο, στα τέλη Ιουλίου, πραγματοποιείται το Gay Pride festival στην Γερμανία και φέτος η Porsche αποφάσισε να δείξει την στήριξη της, παρουσιάζοντας έξι πολύχρωμες 911, που με τα χρώματα τους σχηματίζουν το ουράνιο τόξο, σύμβολο των Pride festivals.

rainbow-bentley-continental-gt-v8-convertible

Μάλιστα, η Porsche δεν είναι ο πρώτος κατασκευαστής που αποφασίζει να στηρίξει τον συγκεκριμένο σκοπό. Νωρίτερα μέσα στον μήνα είδαμε την Bentley να βάφει μία Continental GT V8 στα χρώματα του ουράνιου τόξου που αναφέραμε παραπάνω, ενώ τον περασμένο Ιούνιο, η BMW έπραξε με παρόμοιο τρόπο, βάφοντας μία 8 series Convertible.

8seriesGP

O Andreas Haffner, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Porsche δηλώνει: «Απαιτούμε και θέτουμε ίσες ευκαιρίες για όλα τα μέλη την εταιρίας μας. Θέλουμε να συνεισφέρουν στο έργο μας, ασχέτως του γένους, της εθνικότητας, της θρησκείας, της πιθανής αναπηρίας, της ηλικίας ή της σεξουαλικής προτίμησης τους.»

Εκτός των πολύχρωμων 911, η Porsche τοποθέτησε την σημαία του Gay Pride, στον στύλο έξω από τα κεντρικά γραφεία της, για το Σαββατοκύριακο που πραγματοποιείται το φεστιβάλ. Παράλληλα, μεγάλος αριθμός υπαλλήλων της πήρε μέρος στο virtual Pride Run, φορώντας ο καθένας μπλουζάκι έντονου χρώματος και τρέχοντας μία διαδρομή της αρεσκείας του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...