Στο TOP 20 των πιο αξιοθαύμαστων εταιρείων η Mercedes-Benz Ελλάς

Η μοναδική εταιρεία από τον κλάδο του αυτοκινήτου

  • -
  • -

Μια σημαντική διάκριση έλαβε η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. μιας και συμπεριλήφθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά -και πέμπτη συνολικά- στη λίστα με τις 20 «πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες» στη χώρας μας.

Ειδικότερα, κατέλαβε τη 19η θέση της λίστας εταιρικής φήμης “Most Admired Companies 2020”, η οποία καταρτίζεται από το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG. Μάλιστα, ήταν η μοναδική εταιρεία από τον κλάδο του αυτοκινήτου που συμπεριέλαβε το όνομά της στην εν λόγω λίστα.

«Η επαναλαμβανόμενη συμπερίληψη της Mercedes-Benz Ελλάς στην τελική κατάταξη των Πλέον Αξιοθαύμαστων Εταιριών επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τις ακούραστες προσπάθειες των περίπου 200 στελεχών και υπαλλήλων της. Όχι μόνο εξαιτίας των επιδόσεων της Εταιρείας στο στίβο των πωλήσεων, μέσα σε ένα γενικότερα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά και της εκτίμησης που χαίρει ανάμεσα σε στελέχη της εγχώριας αγοράς, τα οποία την τίμησαν με την αυθόρμητη ψήφο τους», ήταν οι δηλώσεις του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Mercedes-Benz Ελλάς, Iωαννή Καλλιγέρου, μετά την παραλαβή του βραβείου για την εταιρεία.

Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος & ΔΙευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Hellas A.E.E.

«Φυσικά, τη γεμίζει με αίσθημα ευθύνης καθώς η προτεραιότητά της είναι εκτός από κορυφαία προϊόντα και εξαιρετικές υπηρεσίες να προσφέρει στον Άνθρωπο και την Κοινωνία στην οποία επιχειρεί με όποιον τρόπο μπορεί, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην κοινή προσπάθεια για έναν καλύτερο αύριο», συμπλήρωσε ο Ιωάννης Καλλίγερος.

 Η λίστα καταρτήθηκε από 1.500 στελέχη 370 επιχειρήσεων της Ελλάδας, από όλους τους κλάδους της οικονομίας με γνώμονα εννέα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια που καθιέρωσε η αμερικανική έκδοση του Fortune και αφορούν στον τρόπο οργάνωσης, λειτουργιας και διοίκησης των εταιριών.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την Καινοτομία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, την Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...