Ψηφιακά θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση CES 2021

Ο CEO, Gary Shapiro, υπόσχεται μια νέα εξατομικευμένη εμπειρία σε όσους την παρακολουθήσουν

  • -
  • -
Ψηφιακά θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση CES 2021
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ασταμάτητη πορεία της πανδημίας δεν άφησε άλλη επιλογή στους διοργανωτές της CES, από το να προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός αποκλειστικά ψηφιακού event. Παρ’ ότι οι ίδιοι είχαν εξαγγείλει, πριν από 1,5 μήνα, τα σχέδια τους να πραγματοποιηθεί κανονικά η επόμενη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας στο φυσικό της χώρο, στο Λας Βέγκας, με την παρουσία κοινού, τώρα αναγκάζονται να προβούν σε αλλαγές.

Αυτό συνέβη διότι, η εικόνα της εξάπλωσης της πανδημίας είναι εντελώς διαφορετική, ειδικά στις ΗΠΑ όπου παρατηρείται μια εντυπωσιακή άνοδος του αριθμού των κρουσμάτων. Ταυτόχρονα, όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές, οι ελπίδες για την εμφάνιση και πολύ περισσότερο τη διανομή ενός εμβολίου είναι ελάχιστες έως μηδενικές μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, οπότε προκύπτει μια σημαντική παράμετρος ασφάλειας, που δεν μπορούσαν να παραγνωρίσουν.

«Εν μέσω της πανδημίας και των αυξανόμενων ανησυχιών για την παγκόσμια υγεία, που προκύπτουν από την εξάπλωση του Covid-19, δεν είναι δυνατόν να προσκαλέσουμε με ασφάλεια δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στο Λας Βέγκας στις αρχές Ιανουαρίου 2021, για να συναντηθούν και να συνεργαστούν δια ζώσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Gary Shapiro, πρόεδρος και CEO του φορέα CTA, κάτω από την ομπρέλα του οποίου υλοποιείται η CES.

Ο ίδιος υπόσχεται μια νέα εξατομικευμένη εμπειρία σε όσους παρακολουθήσουν τη CES 2021 από τον υπολογιστή τους, προσθέτοντας ότι η έκθεση της μεθεπόμενης χρονιάς, CES 2022, θα είναι ένα εντυπωσιακό υβριδικό event, που θα συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο κόσμους, τον πραγματικό και τον ψηφιακό.

Μετά την απόφαση για τη CES 2021, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η IFA - που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου (πολύ συντομότερα δηλαδή) - εξακολουθεί να προετοιμάζεται για να γίνει στη γνωστή τοποθεσία στο εκθεσιακό κέντρο στο Βερολίνο και να περιμένει να υποδεχτεί κοινό, έστω και σε περιορισμένο αριθμό.

ΠΗΓΗ: deasy.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...