Μετωπικοί αερόσακοι για τους πίσω επιβάτες στη νέα S-Class

Η ναυαρχίδα της Mercedes-Benz θα παρουσιαστεί στις 2 Σεπτεμβρίου

  • -
  • -

Λίγο πριν την παρουσίαση της νέας Mercedes-Benz S-Class, ο γερμανικός κατασκευαστής θέλει να ανακοινώσει μία ακόμη καινοτομία που αφορά τον τομέα της ασφάλειας. Σύμφωνα με την Mercedes-Benz, η νέα S-Class θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που θα εξοπλίζεται με μετωπικούς αερόσακους για τους πίσω επιβάτες. Και αυτή θα είναι μόνο μία από τις πολλές τεχνολογίες ασφάλειας, θα διαθέτει το νέο μοντέλο.

Το όχημα επίσης θα εξοπλίζεται με την νέα λειτουργία «Pre-Safe Impulse Side», η οποία χρησιμοποιεί την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση για να ανυψώσει το όχημα σε περίπτωση που οι εξωτερικοί αισθητήρες εντοπίσουν πως πρόκειται να γίνει κάποια σύγκρουση. Αυτή η τεχνολογία προστίθεται στο πλευρό της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η Mercedes για να μετακινήσει τους επιβάτες που κάθονται μπροστά προς το κέντρο του οχήματος, χρησιμοποιώντας τα μαξιλαράκια των καθισμάτων που περιέχουν αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ S-CLASS

Όλα αυτά θα παρουσιαστούν διαδικτυακά, μέσω του επόμενου επεισοδίου “Meet the S-Class DIGITAL” που θα προβληθεί στις 29 Ιουλίου. Θα υπάρξει άλλο ένα τελευταίο τέτοιο επεισόδιο στις 12 Αυγούστου, που θα εστιάζει στο εσωτερικό της νέας S-Class, πριν αυτό παρουσιαστεί επίσημα στις 2 Σεπτέμβρη. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς μιλούσε για το σύστημα infotainment MBUX τελευταίας γενιάς, με το οποίο θα εξοπλίζεται το νέο μοντέλο και όλη την τεχνολογία και τις οθόνες με τις οποίες θα εξοπλίζεται.

Βρείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...