Πιο βραβευμένη μάρκα οχημάτων μαζικής αγοράς η Nissan

Δείτε ποια είναι τα 4 μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας που έλαβαν τις κορυφαίες διακρίσεις

  • -
  • -

Στην πιο βραβευμένη μάρκα οχημάτων μαζικής αγοράς ανακηρύχθηκε η Nissan, σύμφωνα με την έρευνα APEAL της J.D Power για το 2020.

Η Nissan έλαβε τέσσερις διακρίσεις σε ισάριθμες κατηγορίες, με τα Nissan Sentra 2020 και Nissan Versa 2020 να λαμβάνουν τις καλύτερες στην κατηγορίας τους, ενώ κορυφαίες διακρίσεις έλαβαν και τα Maxima και Armada.

Ειδικότερα, το ολοκαίνουριο Sentra αναδείχθηκε πρώτο σε επιδόσεις για τη Nissan σημειώνοντας 42 πόντους πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας του (compact car), ενώ το ολοκαίνουργιο Versa σημείωσε 41 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μικρό αυτοκίνητο).

Αναφορικά με το Maxima, αυτό βρέθηκε 30 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο στην κατηγορία «μεγάλο αυτοκίνητο» και το Armada κατατάχθηκε 25 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μεγάλο SUV).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ NISSAN

Οι ανωτέρω τέσσερις διακρίσεις της Nissan σε ισάριθμες κατηγορίες στην έρευνα APEAL 2020,  ήταν οι περισσότερες από κάθε άλλη μάρκα οχημάτων μαζικής αγοράς.

«Η ικανοποίηση των πελατών μας απαιτεί μια συνδυασμένη προσπάθεια σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Mike Colleran, ανώτερος αντιπρόεδρος, Μάρκετινγκ και πωλήσεων στις ΗΠΑ της Nissan North America.

Σημειώνεται πως μεταξύ των εταιρειών αυτοκινήτων μαζικής αγοράς η Nissan βελτίωσε την κατάταξή της, ανεβαίνοντας από την 14η θέση το 2019 στην 6η το 2020.

Η έρευνα JD Power APEAL, η οποία διοργανώνεται για 25η χρόνια, μετρά το συναισθηματικό “δέσιμο” και τον ενθουσιασμό των ιδιοκτητών με το νέο όχημά τους σε 37 χαρακτηριστικά. Τα τελευταία χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται για να διαμορφώσουν την συνολική βαθμολογία του δείκτη APEAL, που μετράται σε κλίμακα 1.000 πόντων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...