«Γροθιά» στη διασπορά του κορονοϊού από τη Ford

Οι πρωτοποριακές… ασπίδες της Ford λανσάρονται για συγκεκριμένα μοντέλα της μάρκας, αλλά είναι απόλυτα λειτουργικές και σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

  • -
  • -

Ένα σημαντικό μέτρο προφύλαξης για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού λαμβάνει η Ford λανσάροντας προστατευτικές ασπίδες ειδικά σχεδιασμένες για την εξυπηρέτηση των αναγκών κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ειδικότερα, η αμερικανική μάρκα διευρύνει την γκάμα αξεσουάρ της, με τις εν λόγω ασπίδες να διατίθενται, εν πρώτοις, στα επαγγελματικά και επιβατικά μοντέλα Transit, Transit Custom και Transit Tourneo, ενώ εντός της τρέχουσας χρονιάς θα παρουσιαστούν και αντίστοιχες για τα Transit / Tourneo Connect και Transit / Tourneo Courier.

Οι υπάρχουσες ασπίδες κατασκευάζονται από διαφανές πλαστικό υλικό PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο), ενώ χάρη στην παρουσία ενσωματωμένων ιμάντων τυγχάνουν εύκολης εγκατάστασης και απολύμανσης.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΕΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ FORD TRANSIT ΚΑΙ TOURNEO

Για την τοποθέτησή τους, μάλιστα, φροντίζουν κάποιες αφαιρούμενες βεντούζες ώστε να στερεώνονται διακριτικά στα παράθυρα, αλλά και στα υπόλοιπα σημεία της καμπίνας. Οι πελάτες μπορούν γρήγορα και εύκολα να τοποθετούν, να ρυθμίζουν και να προσαρμόζουν τις ασπίδες χωρίς μετατροπές στο εσωτερικό, ενώ όταν δεν χρησιμοποιούνται αποθηκεύονται έξυπνα με ελάχιστες απαιτήσεις χώρου.

Πιο συγκεκριμένα οι ασπίδες τοποθετούνται στα εξής σημεία:

  • Ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού
  • Πίσω από τα εμπρός καθίσματα, διαχωρίζοντάς τα από την υπόλοιπη καμπίνα
  • Ανάμεσα στον οδηγό και το συνοδηγό και πίσω από τα εμπρός καθίσματα
  • Ανάμεσα και πίσω από τον οδηγό και το συνοδηγό, και ανάμεσα στα καθίσματα της δεύτερης σειράς



Ιδανικές για τα ΜΜΜ

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός πως οι ασπίδες δεν περιορίζουν την άνεση των επιβατών, δεν συνιστούν τροχοπέδη στη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης και εξαερισμού, ενώ επιτρέπουν στον οδηγό να έχει πλήρη ορατότητα μέσα από το παμπρίζ, τα πλαϊνά παράθυρα και τους καθρέπτες.

Επιπροσθέτως, ελέω των εύκαμπτων υλικών αποτρέπουν τυχόν τραυματισμούς και είναι συμβατές σε ΜΜΜ, σχολικά λεωφορεία, οχήματα πρώτων βοηθειών κ.ο.κ. Σημειώνεται πως θα θα συμπεριληφθούν τόσο στον ήδη υπάρχοντα προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE), όσο και στα πρωτόκολλα υγιεινής της χειριστών των εν λόγω οχημάτων.

Είναι διαθέσιμες μέσω του δικτύου των εμπόρων της εταιρείας, καθώς και μέσω του Ford Online Shop, σε επιλεγμένες αγορές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...