Ford Mustang Mach-E: Ο Off-road χαρακτήρας… της ταιριάζει

Στην ξεχωριστή συλλογή φωτογραφιών το ηλεκτρικό μοντέλο παρουσιάζεται εξαγριωμένο

  • -
  • -

Σε debate για… γερά νεύρα έχει εξελιχθεί η απόφαση της Ford να επιστρατεύσει τον εμβληματικό τίτλο “Mustang” για την ονοματοδοσία του νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV της που «υπηρετεί» το τρίπτυχο αυτονομία-ευρυχωρία-επιδόσεις.

Ο λόγος για τη Ford Mustang Mach-E, το όχημα το οποίο διευρύνει την εξηλεκτρισμένη γκάμα της αμερικανικής φίρμας και δια του οποίου εδραιώνεται στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Οι επικριτές ξενίζουν στην σκέψη πως ένα ηλεκτρικό όχημα φέρει κάπου στο όνομά του τον τίτλο “Mustang”, ενώ υπάρχει μια άλλη κατηγορία που… σφυρίζει αδιάφορα.



ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ MUSTANG MACH-E ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Στην τελευταία φέρεται πως ανήκει και o καλλιτέχνης “Abimelec Design”, ειδικός στην δημιουργία φωτογραφιών rendering, ο οποίος με τη βοήθεια του υπολογιστή χρησιμοποίησε ως καμβά τις υπάρχουσες εικόνες του νέου μοντέλου προσθέτοντας τις δικές τους πινελιές.

Ειδικότερα, αντικατέστησε τους τροχούς με ένα νέο set και τους πλαισίωσε με τα εξαιρετικά στιβαρά ελαστικά off-road BF Goodrich Mud Terrain τα οποία συνίστανται για τραχύ έδαφος. Η θέση οδήγησης έχει… ψηλώσει, στο καπό έχουν προστεθεί τρεις επιβλητικοί κεντρικοί προβολείς, ενώ τα όμορα φωτιστικά σώματα έχουν λάβει μια κίτρινη απόχρωση.

Ενισχυμένη είναι η επιθετικότητα και στο πίσω μέρος χάρη στον αγριότερο διαχύτη, όπως και την διογκωμένη αεροτομή. Τι λέτε; Σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...