Πρωταγωνίστρια στα βραβεία Off Road η Jeep

Η Jeep αναδείχθηκε σε απόλυτη κυρίαρχο των φετινών βραβείων του εξειδικευμένου σε οχήματα 4x4 περιοδικού Off Road, κατακτώντας συνολικά 5 διακρίσεις.

  • -
  • -

Για ακόμα μια χρονιά, τα μοντέλα της Jeep κυριάρχησαν στα βραβεία του εξειδικευμένου σε οχήματα εκτός δρόμου Γερμανικού περιοδικού Off Road, τα οποία προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του κοινού. Η Jeep κατέκτησε 5 διακρίσεις, μέσα από μια λίστα 248 επιλογών και 13 κατηγοριών. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το Jeep Renegade, το οποίο για 6η συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε ως το compact SUV. Eπικρατώντας ανάμεσα από 19 άλλα μοντέλα, το Renegade αναγνωρίστηκε για το σχεδιασμό και τις εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες του. Αντίστοιχα η ναυαρχίδα της μάρκας, το Jeep Grand Cherokee αναδείχθηκε ως το καλύτερο εισαγόμενο εκτός δρόμου όχημα πολυτελείας, αλλά και συνολικά 2ο στην κατηγορία “Luxury Off-Roader”. 



Από τις επιλογές του κοινού δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και το Jeep Wrangler που με ποσοστό 28,4% κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία Α (“Off-Roader”), με μόλις 0,6% απόσταση από το νικητή της κατηγορίας. Αντίστοιχα χάρη στην πρωτοποριακή  τεχνολογία Plug-in Hybrid 4xe και πριν καν παρουσιαστεί επίσημα, το Wrangler κατέκτησε τη 2η θέση και στην κατηγορία “Alternative Drives”. 

Τέλος επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη τους στη Jeep, οι αναγνώστες του περιοδικού ανέδειξαν στη 2η θέση της κατηγορίας “Pick-up” το Jeep Gladiator, αρκετούς μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα του μοντέλου στην Ευρωπαϊκή αγορά. 

Τα βραβεία του περιοδικού Off Road ξεκίνησαν το 1982, ενώ φέτος ψήφισαν περισσότεροι από 41.500 αναγνώστες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...