Τώρα η Alfa Romeo Giulietta με τιμή από 15.990 ευρώ

Έκπτωση έως 3.800 ευρώ, χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πρώτη δόση το 2021 και 4ετής εργοστασιακή εγγύηση

  • -
  • -

Με σημαντικές εκπτώσεις, προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank με πρώτη δόση το 2021 και 4ετή εργοστασιακή εγγύηση συνοδεύεται η Giulietta. Η απόκτηση του hatchback της Alfa Romeo γίνεται έτσι πιο εφικτή και πιο συμφέρουσα.

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η γκάμα του μοντέλου με κινητήρες Turbo, βενζίνης και diesel, είναι διαθέσιμη με εκπτώσεις έως 3.800 ευρώ – με τις τιμές να αρχίζουν από τις 15.990 ευρώ – και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank με πρώτη δόση το 2021. Τέλος τα αυτοκίνητα καλύπτονται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση και αντίστοιχης διάρκειας οδική βοήθεια (ή 160.000 km).

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ALFA ROMEO ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Το παραπάνω πακέτο προνομίων συνδυάζεται με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού “Super” της Giulietta το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων:

Ζάντες αλουμινίου 16’’

Προβολείς ομίχλης

Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό

Εμπρός υποβραχιόνιο με θήκη

ESP με Brake-Assist και Hill Assist

Cruise control με Speed Limiter

Αισθητήρες παρκαρίσματος

Παράλληλα με τα παραπάνω στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, η Alfa Romeo Giulietta εφοδιάζεται  με το σύστημα παραμετροποίησης Alfa D.N.A., ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2, σύστημα διεύθυνσης Active Dual Pinion και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Στοιχεία που εξασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα πρόσφυσης, αμεσότητα στις εντολές του οδηγού και βέβαια την οδηγική απόλαυση που μόνο μια αυθεντική Alfa Romeo μπορεί να προσφέρει.  

Τα διαθέσιμα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4ΤΒ 120 PS (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων) ή τον κινητήρα diesel 1.6JTD 120 PS (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιου διπλού συμπλέκτη TCT 6 σχέσεων), ενώ οι τιμές τους διαμορφώνονται από τις 15.990 (βενζίνη) και από τις 17.990 – 18.990 ευρώ (diesel με μηχανικό – αυτόματο κιβώτιο). 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...