6 ηλεκτρικά με χώρους για μια οικογένεια που μπορείς να αγοράσεις τώρα

Δες αναλυτικά τιμές, εξοπλισμούς, τεχνικά στοιχεία και πληροφορίες

  • -
  • -

Τα κίνητρα για την εξάπλωση της Ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας έχει εκτινάξει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού για τα ηλεκτρικά μοντέλα στα ύψη. Τι γίνεται όμως αν είσαι οικογενειάρχης και στις προτεραιότητές σου είναι οι χώροι; Μια σύντομη βόλτα από το GO ELECTRIC αποκαλύπτει πως έξι ηλεκτρικά με χώρους για μια οικογένεια είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά. Ας τα δούμε παρακάτω

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

AUDI e-tron

Tο αμιγώς ηλεκτρικό SUV διατηρεί τις βασικές αξίες της Audi και τις συνδυάζει με χώρους κλασικού SUV. Άξιος μνείας ο χώρος αποσκευών των 660 λίτρων.

 

BMW i3

Παρότι κόμπακτ σε διαστάσεις, εκπλήσσει με τους χώρους που προσφέρει για τέσσερις ενήλικες επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών των 260 λίτρων δεν διαπρέπει αλλά μπορεί να ικανοποιήσει μια μικρή οικογένεια.

 

JAGUAR i-PACE

Το ηλεκτρικό SUV της Jaguar διακρίνεται για την οδηγική απόλαυση που προσφέρει, αλλά και για τους μεγάλους χώρους επιβατών και αποσκευών (638 λίτρα).

 

MERCEDES-BENZ EQC

Κλασικό SUV σε χώρους και πρακτικότητα με πορτμπαγκάζ που φτάνει τα 500 λίτρα. Κλασική Mercedes-Benz σε άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια.

 

NISSAN LEAF
Με αμάξωμα και χώρους μικρομεσαίου χάτσμπακ και πορτμπαγκάζ 435 λίτρων, το ηλεκτρικό Nissan καλύπτει με άνεση τις ανάγκες μια οικογένειας. Στα συν η τεχνογνωσία και η πολύτιμη εμπειρία που έχει συγκεντρώσει η ιαπωνική μάρκα στα ηλεκτρικά με την πρώτη γενιά LEAF.

 

VOLKSWAGEN e GOLF
Μπορεί το Golf να άλλαξε, αλλά η ηλεκτρική εκδοχή της προηγούμενης γενιάς είναι ακόμη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Σχεδίαση, οδήγηση και χώροι επιβατών και αποσκευών (341 lt) θυμίζουν Golf και αυτό τα λέει όλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

ΔΕITE ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...