Παραγγελία για 2.300 ηλεκτρικά ταξί εξασφάλισε η Nissan

Στην επαρχία Guanxi της Κίνας θα κυκλοφορήσουν 2.300 αμιγώς ηλεκτρικά ταξί, Nissan Sylphy Zero Emission

  • -
  • -

Μέσω της Ideanomics, η Nissan εξασφάλισε μία παραγγελία για την παραγωγή 2.300 ηλεκτρικών ταξί του μοντέλου Nissan Sylphy Zero Emission. Τα αυτοκίνητα θα κυκλοφορούν στην επαρχία Guanxi της Κίνας. Τα πρώτα 200 ηλεκτρικά ταξί θα παραδοθούν εντός του Ιουλίου και τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος του έτους. Το Sylphy αποτελεί το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις για λογαριασμό της Nissan στην Κίνα. Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση συνδυάζει τις αρετές της συγκεκριμένες τεχνολογίας, με την άνεση και την ευρυχωρία που διακρίνει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Η Nissan έχει τη δική της παράδοση στα ηλεκτροκίνητα οχήματα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις 450.000 πωλήσεις του Leaf παγκοσμίως. Η τεχνογνωσία της ιαπωνικής εταιρείας έχει περάσει και στο Sylphy. Το συγκεκριμένο μοντέλο ενσωματώνει τη φιλοσοφία Nissan Intelligent Mobility της ιαπωνικής εταιρείας και βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Leaf.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα EV επιτρέπει την τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από τα καθίσματα. Κάτι που μεταφράζεται σε μια άνετη, ευρύχωρη καμπίνα με κορυφαίο χώρο για τα πόδια των επιβαινόντων. Το εργονομικό σαλόνι βελτιώνει περαιτέρω την άνεση, ενώ διαθέτει λειτουργία συνδεσιμότητας που επιτρέπει τον τηλεχειρισμό ήχου και εικόνας στο αυτοκίνητο, μέσω του κινητού τηλεφώνου. Η παράδοση των πρώτων 200 ηλεκτρικών ταξί Sylphy Zero Emission, εκτιμάται σε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-EVALIA που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.)  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση για την Ηλεκτροκίνηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...