Σε Livestreaming μετάδοση το συνέδριο «Κοινωνία της Κυκλοφορίας»

Δείτε το πρόγραμμα όλου του τριημέρου

  • -
  • -

«Η Κοινωνία της Κυκλοφορίας: Μια ολοκληρωμένη θεώρηση παραμέτρων της αυριανής κινητικότητας», ονομάζεται το 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Διαδικτυακό Συνέδριο. Πρόκειται για μία ιδέα του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΠΣΕΟ), που διεξάγεται έως την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Η οδική ασφάλεια συναντά την ηλεκτροκίνηση, τα επιτεύγματα της μικροηλεκτρονικής τεχνολογίας και την αυτόνομη οδήγηση για να βαδίσουν μαζί προς την αυριανή, βιώσιμη κινητικότητα, επιδιώκοντας ένα πιο ανθρώπινο και ασφαλές περιβάλλον στις πόλεις του αύριο.

Παρακολουθείστε σε livestreaming το 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Διαδικτυακό Συνέδριο για την οδική ασφάλεια, την ηλεκτροκίνηση και το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στις μετακινήσεις των κατοίκων των μεγάλων πόλεων: «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Μια ολοκληρωμένη θεώρηση παραμέτρων της αυριανής κινητικότητας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://congress.driving.org.gr/ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να πραγματοποιήσετε εγγραφή, προκειμένου να μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του συνεδρίου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...