Δώρο ο μισός ΦΠΑ από την Opel!

Το πρόγραμμα Opel Restart προβλέπει έκπτωση 12% στην τιμή προ φόρων του αυτοκινήτου και εγγυημένη επαναγορά

  • -
  • -

Με σλόγκαν «Εξαιρετική τιμή και Εξασφάλιση», η Opel Hellas λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα αγοράς και εγγυημένης επαναγοράς αυτοκινήτου. Το Opel Restart δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει ο ενδιαφερόμενος το μοντέλο που επιθυμεί, καταβάλλοντας μόνο τον μισό ΦΠΑ! Η «μείωση» του Φ.Π.Α. στο μισό υλοποιείται με έκπτωση ισοδύναμη με την αξία του μισού Φ.Π.Α., δηλαδή 12% επί της λιανικής τιμής προ φόρων κάθε αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα αφορά επιλεγμένα μοντέλα και εκδόσεις ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

«Στην Opel νοιαζόμαστε και προσφέρουμε λύσεις που διευκολύνουν την αγορά του αυτοκινήτου ανάλογα με την περίσταση, δίνοντaς στους δυνητικούς πελάτες μας τις κατάλληλες επιλογές» δήλωσε ο Δ/ντής Μάρκετινγκ της Opel Hellas, Τάσος Αραμπατζής, ανακοινώνοντας το νέο πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ OPEL CORSA

Επιπλέον, η Opel κάνει ένα βήμα ακόμη ώστε να μειώσει το άγχος που συνοδεύει εποχές αβεβαιότητας. Εγγυάται την επαναγορά του Opel που θα έχει αγοραστεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020, από το  επίσημο Δίκτυο Διανομέων της, σε προσυμφωνημένη τιμή, αν για οποιοδήποτε λόγο ο πελάτης αναγκαστεί να προβεί στην πώλησή του έως το τέλος του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον επίσημο Διανομέα Opel της επιλογής τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...