Peugeot 3PLUS: Τριπλή φροντίδα με μόλις 50 ευρώ

Περιλαμβάνει καθαρισμό κλιματιστικού και απολύμανση του αυτοκινήτου

  • -
  • -

Υπό τις παρούσες συνθήκες, κατά τις οποίες το αυτοκίνητο αποδεικνύεται το πιο ασφαλές μέσο μετακίνησης, η Peugeot προσφέρει σε όλους τους κατόχους μοντέλων πρόγραμμα τριπλής φροντίδας. Το Peugeot 3Plus κοστίζει 50€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ) και περιλαμβάνει αντιβακτηριδιακό καθαρισμό κλιματιστικού, εξωτερική και εσωτερική απολύμανση και τεχνικό έλεγχο ασφαλείας 20 σημείων. 

Αναλυτικά οι παροχές: 

Αντιβακτηριδιακός Καθαρισμός Κλιματιστικού

Το πρόγραμμα Peugeot 3 PLUS περιλαμβάνει κατ’ αρχήν αντιβακτηριδιακό καθαρισμό και έλεγχο 8 σημείων του συστήματος κλιματισμού, με αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός. 

Τεχνικός Έλεγχος Ασφάλειας 20 σημείων

Η δεύτερη παροχή είναι ο τεχνικός έλεγχος ασφαλείας 20 ζωτικών σημείων εντός και εκτός του αυτοκινήτου -  συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας της οποίας ο έλεγχος  καθίσταται απαραίτητος, ιδίως για τα αυτοκίνητα που έχουν μείνει ακίνητα για αρκετό καιρό. Ο έλεγχος αυτός λειτουργεί και προληπτικά βοηθώντας τους κατόχους να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα εγκαίρως ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή δυσλειτουργία και κατ’ επέκταση μια κοστοβόρα επισκευή. 

Εξωτερική και Εσωτερική Απολύμανση

Η απολύμανση του αυτοκινήτου μας αποτελεί πλέον μια υποχρεωτική διαδικασία για την προστασία της υγείας μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος 3PLUS διενεργείται  εσωτερικά και εξωτερικά απολύμανση με την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...