Thessaloniki Recycle Week

«Παραδώστε τα όλα – Ανακυκλώστε τα όλα»

  • -
  • -

Mε το σύνθημα «Παραδώστε τα όλα – Ανακυκλώστε τα όλα» ξεκινάει στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη από τις 24 έως και τις 30 Ιουνίου μία δράση με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την ανακύκλωση συσκευών αλλά και την επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων που δεν χρειαζόμαστε πια, όπως βιβλία, ρούχα και παιχνίδια.

Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, χαρτί, πλαστικό και γυαλί θα συλλέγονται όλη την εβδομάδα μέσα στα δύο τοποθετημένα συστήματα ανακύκλωσης στο Mediterranean Cosmos. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις. Από την Πέμπτη 24 Ιουνίου έως και το Σάββατο 30 Ιουνίου στη νότια είσοδο του Mediterranean Cosmos θα φιλοξενηθεί το «Χωριό της ανακύκλωσης, μία μοναδική έκθεση συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης με τη συμμετοχή εταιριών ανακύκλωσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια του Χωριού Ανακύκλωσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την έκθεση της ανακυκλωμένης Τέχνης «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ», όπου δημιουργοί της πόλης εμπνέονται και δημιουργούν απ΄όλα όσα θα κατέληγαν στα σκουπίδια. H έκθεση με ανακυκλωμένα υλικά διοργανώθηκε στο πλαίσιο του αστικού πειράματος «Η Θεσσαλονίκη αλλιώς».

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ.

 

 

Ώρες λειτουργίας Χωριού Ανακύκλωσης

Πέμπτη και Παρασκευή 24-25 Ιουνίου: 16.00 – 22.00

Σάββατο 26 Ιουνίου: 11.00 – 14.00 & 17.00 – 22.00

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...