Ένα νέο μικρό ηλεκτρικό SUV από τη Nissan

Το Kicks e-POWER έκανε πρεμιέρα

  • -
  • -

Το μικρό ηλεκτρικό SUV, Nissan Kicks e-POWER έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην αγορά της Ταϊλάνδης. Το Kicks που κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη, εφοδιάζεται με το σύστημα κίνησης e-POWER, το οποίο η Nissan παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία.

Πιο αναλυτικά, η τεχνολογία e-POWER διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση,  με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα.

Ο 3κύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1,2 λίτρων με τις 12 βαλβίδες, χρησιμοποιείται ως γεννήτρια και αποκλειστικά για τη φόρτιση της μπαταρίας, χωρίς να δίνει κίνηση στο αυτοκίνητο. Το σύστημα e-POWER έχει μέγιστη ισχύ 95 kW (129 ίππων) και μέγιστη ροπή 260 Nm. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 1,57 kWh στο ολοκαίνουργιο Nissan Kicks e-POWER διαθέτει τέσσερις μονάδες,  που παρέχουν ομαλή επιτάχυνση, ήσυχη κύλιση  και βέλτιστη οικονομία καυσίμου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...