Συνελήφθη κλέφτης 26 σπάνιων Delta HF, BMW M3, Mitsubishi EVO κ.α.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για μια γεννήτρια και ανακάλυψαν έναν ανεκτίμητο θησαυρό

  • -
  • -

Κακός σύμβουλος η απληστία. Δεν του έφταναν τα αυτοκίνητα ήθελε και γεννήτρια, για την οποία και τον συνέλαβαν. Ο λόγος για έναν κλέφτη 42 ετών, ο οποίος συνελήφθη στην Ισπανία και μετά από έρευνα βρέθηκε να έχει κλέψει αρκετά σπάνια αυτοκίνητα.

Η ιστορία είναι περίεργη, αφού το ενδιαφέρον των αστυνομικών κίνησε ένας μεγάλος όγκος που βρίσκονταν κρυμμένος κάτω από ένα μουσαμά. Κάτω από αυτόν βρήκαν μια γεννήτρια, η οποία είχε κλαπεί από ένα εργοτάξιο.

Το περίεργο όμως ήταν καλά κρυμμένο μέσα στον αχυρώνα του αγροκτήματος, όπου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 26 σπάνια μοντέλα και Homologation Specials. Μεταξύ αυτών ήταν κάποια Mitsubishi EVO, Subaru Impreza STi, Lancia Delta HF Integrale, Ford Escort Cosworth, Ford Sierra RS, Mercedes-Benz 190E 2.5-16 EVO, BMW M3 E30 και E36, Peugeot 205 GTi, Renualt R5 Turbo και άλλα, με παραποιημένο αριθμό πλαισίου (VIN).

Τα αυτοκίνητα που βρήκε η αστυνομία θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους. Το όνομα του κλέφτη μένει άγνωστο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης δύο όπλα και 10.000 ευρώ μετρητά.

[ΠΗΓΗ: Carscoops]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...