Πρώτες τιμές για την κινεζική Omoda στην Ευρώπη - Πότε έρχεται Ελλάδα;

Η Omoda είναι μία νέα κινεζική μάρκα η οποία θα μπει και στην Ελλάδα, αρχικά με ένα SUV. Πλέον ήρθε επίσημα στην Ευρώπη, ανακοινώνοντας τις τιμές του μοντέλου της.

  • -
  • -

Λίγους μήνες μακριά βρίσκεται η είσοδος της Omoda στην Ελλάδα, με την κινεζική μάρκα να είναι η πρώτη από τον όμιλο της Chery που θα έρθει στη χώρα μας. Το μοντέλο που θα είναι διαθέσιμο στο ελληνικό κοινό είναι ένα SUV με την ονομασία Omoda C5.

Το κινεζικό brand ξεκίνησε στις 22 Φεβρουαρίου την πορεία του στην Ευρώπη. Η πρώτη χώρα στην οποία απέκτησε εμπορική παρουσία είναι η Ισπανία, με το ντεμπούτο να συνοδεύεται από την ανακοίνωση των τιμών του αυτοκινήτου.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/6d9ff5c777ee26d31b1cd6c630d76180.jpg

Κινητήρας, κιβώτιο και τιμή του Omoda C5

Το Omoda C5 ανήκει στην κατηγορία των C-SUV, έχει κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με 185 ίππους και ροπή που φτάνει τα 290 Nm, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο. Αργότερα θα κυκλοφορήσει και μία αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή.

Δείτε ακόμα: Omoda E5 - Τι φέρνει στην Ελλάδα το νέο SUV από την Κίνα;

Στο κομμάτι του εξοπλισμού το Omoda C5 προσφέρεται σε δύο επίπεδα, όμως ακόμα και στη βασική έκδοση ο αγοραστής δεν θα βρει ελλείψεις. Η τιμή στο πρώτο εξοπλιστικό επίπεδο ξεκινάει από 27.900 ευρώ, ενώ στο δεύτερο ανεβαίνει στα 29.900 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι αυτές είναι τιμές Ισπανίας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/e9304be71f0b2bfdd9d7d552a041e3c9.jpg

Μεταλλικό χρώμα, εγγύηση και ηλεκτρική εκδοχή

Αν και δεν υπάρχει κάποια προωθητική προσφορά για το ξεκίνημα της εμπορικής πορείας του μοντέλου, στην τιμή περιλαμβάνεται το μεταλλικό χρώμα, αντίθετα με τη συνήθη πρακτική στην αυτοκινητοβιομηχανία, γενικότερα. Επιπλέον, παρέχεται εγγύηση 7 ετών ή 150.000 km, ό,τι έρθει πρώτο. Το ηλεκτρικό Omoda C5 αναμένεται να κοστίζει στην Ισπανία κάτω από 40.000 ευρώ.

Η Omoda θα έρθει και στην Ελλάδα μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2024, δηλαδή το χρονικό διάστημα μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...