Οι προσφορές της Honda συνεχίζονται και τον Ιούλιο

Όφελος έως 3.300 ευρώ και δώρο το μεταλλικό χρώμα

  • -
  • -

Το προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers συνεχίζεται και την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου 2020. Η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει τη δυνατότητα απόκτησης ετοιμοπαράδοτου Civic 5D ή 4D, CR-V βενζίνη & Hybrid και HR-V με σημαντικά οφέλη:

Civic: όφελος έως 2.100€, με τιμή που ξεκινάει από  20.900€, και 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα του 4θυρου μοντέλου και ειδικότερα για την έκδοση Civic 4D 1.5 Comfort

HR-V: όφελος έως 1.800€

CR-V βενζίνη: όφελος έως 3.300€ & 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα

CR-V Hybrid: όφελος έως 2.500€ & 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα

Jazz 1.3lt: 5 χρόνια δωρεάν service για ετοιμοπαράδοτο απόθεμα και παραγγελίες.

Επίσης προσφέρονται δωρεάν τέλη κυκλοφορίας για συγκεκριμένα οχήματα, ενώ υπενθυμίζεται ότι τα αυτοκίνητα Honda δεν επιβαρύνονται με χρέωση μεταλλικού χρώματος.

Επίσης, οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν απολαμβάνοντας τα παρακάτω οφέλη:

3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης.

5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist.

Πρόγραμμα Honda Family με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο με την αγορά νέου αυτοκινήτου Honda καθώς και σε όποιον από τη οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο Honda. Δείτε περισσότερα στο https://honda-cars.gr/honda-line-up-family/

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...