Πως μπορείς να… «καταστρέψεις» μία Rolls Royce Cullinan (VIDEO)

Αν είχατε μία Rolls Royce Cullinan θα πραγματοποιούσατε 2.000 χιλιόμετρα εκτός δρόμου; Και όμως, δύο γυναίκες το πήραν απόφαση παίρνοντας μέρος στο Ράλι Rebelle

  • -
  • -

Δεν είναι μυστικό ότι η Rolls Royce Cullinan δεν είναι ένα συνηθισμένο SUV. Με κόστος που αγγίζει τα 400.000 ευρώ (ανάλογα το επίπεδο εξοπλισμού) το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόταν ο ιδιοκτήτης της είναι να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της σε σκληροτράχηλες διαδρομές. Βέβαια, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους δυσκολία. Η εξελιγμένη τετρακίνηση, η τετραδιεύθυνση, σε συνδυασμό με την διαφοροποιημένη ανάρτηση και σε συνεργασία με τον δωδεκακύλινδρο κινητήρα των 570 ίππων και τα 850 Nm ροπής, μοιάζουν ως ιδανικά χαρακτηριστικά.

Όμως, όπως κάθε Rolls Royce, έτσι και η Cullinan είναι ένα αυτοκίνητο πολυτελείας, το οποίο ο κάτοχος της θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες εκτός δρόμου. Εκτός, αν πρόκειται για δύο θαρραλέες δημοσιογράφους από την Αμερική, οι οποίες έλαβαν μέρος στο Ράλι Rebelle στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για έναν αγώνα πλοήγησης, όπου οι συμμετέχοντες είναι μόνο γυναίκες και αγωνίζονται για 2.000 χιλιόμετρα εκτός δρόμου, χρησιμοποιώντας μόνο πυξίδα και χάρτη.

Παρόλο που η Cullinan διέθετε λάστιχα δρόμου, αφού χωμάτινα δεν υπήρχαν στη συγκεκριμένη διάσταση, όχι μόνο επιβίωσε από τη συγκεκριμένη δοκιμασία, αλλά κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση! Στο παραπάνω βίντεο, μπορείτε να δείτε την εμπειρία, τις δυσκολίες και πως η Rolls Royce Cullinan έφτασε πρώτη στη γραμμή του τερματισμού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...