Honda NSX: Σαν στο σπίτι σου... (VIDEO)

Ένας Αμερικανός, αποφάσισε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ με ένα Honda NSX, στο οποίο μάλιστα θέλησε να διανυκτερεύει

  • -
  • -

Το Honda NSX (ή Acura NSX στις ΗΠΑ) μπορεί να είναι το πρώτο supercar που... μπορούσε να οδηγήσει και η γιαγιά σου, ωστόσο δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο άνετα και πρακτικά αυτοκίνητα που θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος για καθημερινή χρήση. Παρόλα αυτά, ένας Αμερικανός αποφάσισε να ταξιδέψει στην πατρίδα του με το προσωπικό του NSX, και το σημαντικότερο; Να διανυκτερεύει σε αυτό!
Δεν πρόκειται για ένα απλό NSX, αφού όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις φωτογραφίες έχει υποστεί μία σειρά από βελτιώσεις. Μεγαλύτεροι σε διάσταση τροχοί, πλαϊνά μπαρσπιέ, διαφοροποιημένος προφυλακτήρας και χαμηλωμένο αμάξωμα, είναι μερικά από τα στοιχεία που μοιάζουν λογικά στο επίπεδο της αναβάθμισης ενός supercar. Όμως, αυτό που δεν ταιριάζει είναι η σκηνή που βρίσκεται τοποθετημένη στο πίσω μέρος.

 

 

Τελείως αταίριαστη θα λέγαμε, αλλά εν τέλει επιτρέπει στον κάτοχο να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο. Και σαν να μην φτάνει αυτό, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στο τέλος του βίντεο, το εγχείρημα του μπορεί να πάει και ένα βήμα παραπέρα! Πως; Με την αγορά ενός ακόμα NSX, το οποίο θα κόψει στη μέση και θα χρησιμοποιήσει ως τρέιλερ! Και τότε, θα μπορεί να τοποθετήσει την τέντα εκεί χωρίς άγχος, ταξιδεύοντας στους δρόμους της Αμερικής με… ενάμιση NSX!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Honda NSX: Το supercar της γιαγιάς

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...