Νέο τεύχος GOCAR Magazine: Πάμε για ένα δυνατό Fight Back!

Επιστρέφουμε δυναμικά. Στο νέος τεύχος του GOCAR Magazine διαβάστε ένα μεγάλο αφιέρωμα με ιστορίες ανθρώπων, τεχνολογιών, μοντέλων και εταιρειών που έκαναν δυνατό Fight Back και νίκησαν!

  • -
  • -

Επιστροφή στην “κανονικότητα”, μετά από μια δύσκολη περίοδο. Στο νέο GOCAR Magazine 77 κάνουμε ένα αφιέρωμα σε μεγάλες “επιστροφές” μετά από δύσκολες στιγμές ανθρώπων, μοντέλων και εταιρειών.

Η ιστορία του μεγάλου οδηγού της F1, Niki Lauda, ο οποίος βγήκε μέσα από τις φλόγες ζωντανός, κοίταξε το θάνατο στα μάτια και του χαμογέλασε ειρωνικά. Ο Alessandro Zanardi έχασε τα δυο του πόδια, αλλά νίκησε στον αγώνα της ζωής, αφού επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ. Η ηλεκτροκίνηση με ρίζες στις αρχές του προηγούμενου αιώνα επιστρέφει και αυτή, τη φορά για να μείνει. Η Volkswagen από το δράμα του dieselgate στην άνοιξη της ηλεκτροκίνησης, αποδεικνύει ότι διαχειρίστηκε άριστα την κρίση, βγαίνοντας μάλιστα κερδισμένη.

Αλλά και η Porsche, που βρέθηκε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας αλλά πήρε μια γενναία και ριζοσπαστική για τη φιλοσοφία της απόφαση, να βάλει στη γκάμα της ένα SUV, την Cayenne και επέστρεψε δυναμικά στην κερδοφορία. Η Mercedes-Benz A-Class ξεκίνησε το 1997 αρνητικά την πορεία της, αλλά κατάφερε να αλλάξει το πρόσημο και να χτυπήσει κορυφή.

Μπορεί τον Απρίλιο να περιορίσαμε τις μετακινήσεις μας, αλλά δεν μείναμε με δεμένα χέρια. Στο νέο τεύχος δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes-Benz GLB, το μικρομεσαίο SUV της γερμανικής φίρμας, τη νέα BMW X6, ένα αυτοκίνητο που μας δείχνει ότι το τέλειο είναι εφικτό, το ανανεωμένο Honda Civic που μας υπενθυμίζει πώς είναι τα καλά αυτοκίνητα στη μικρομεσαία κατηγορία, το Renault Clio στην RS Line εκδοχή του με τα σπορ χαρακτηριστικά και το Opel Astra Sports Tourer, που είναι πολλά περισσότερα από όσα δείχνει.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #77 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

BMW X6 xDrive30d

Honda Civic 1.5 i-VTEC MY2020

Mercedes-Benz GLB 200

Renault Clio 1.3 TCe RS Line

Opel Astra Sports Tourer 1.4T CVT

TREND CAR

Alfa Romeo Giulia GTe

APEX AP-0

Audi A3 Sedan

Citroen AMI

Pininfarina Battista Anniversario

Porsche 911 Turbo S

FEATURE FIGHT BACK

Ηλεκτροκίνηση

Alessandro Zanardi

Mercedes-Benz A-Class

Niki Lauda

Porsche

Volkswagen

VIDEO THEME

ONE LAP HEROES MX5 RING

NURBURGRING PROTYPES

BMW 2002 TI

ΘΕΜΑ

8 Video Games

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...