Αυτή είναι η ανανεωμένη BMW Σειράς 5

Φωτογραφίες της ανανεωμένης 5άρας διέρρευσαν στο δίκτυο

  • -
  • -

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν εικόνες της ανανεωμένης BMW σειράς 5 που αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες και να είναι διαθέσιμη στην αγορά το 2021. Δεν πρόκειται για έναν ριζικό ανασχεδιασμό, αλλά για ένα διακριτικό φέις λιφτ. Για να διαπιστώσει κανείς τις διαφορές πρέπει να παρατηρήσει την ανανεωμένη έκδοση σε σχέση με την υπάρχουσα. Στις εικόνες, που παραθέτουμε μπορείτε να δείτε στο πάνω μέρος το μοντέλο του 2021 και κάτω αυτό που κυκλοφορεί σήμερα.



Παρατηρώντας το εμπρός μέρος τα χαρακτηριστικά «νεφρά» της BMW δείχνουν να έχουν περισσότερες ακμές και γωνίες, ενώ διαφοροποιημένα είναι τα φωτιστικά σώματα. Ελαφρώς αλλαγμένος είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας, αλλά και το καπό έτσι ώστε να φιλοξενήσει τα νέα φωτιστικά σώματα, με τη γενικότερα εικόνα να φέρνει στη νεότερη γενιά της σειράς 3.

Στο πίσω μέρος, μικρές είναι οι αλλαγές που έχουν δεχθεί τα φωτιστικά σώματα, ενώ πιο ευδιάκριτο είναι το τελείωμα του πορτ μπαγκαζ, το οποίο έχει μεγαλώσει ελαφρώς, όπως και η παρουσία νέου διαχύτη με περισσότερο σπορ χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση, οι διαφορές δεν είναι ευδιάκριτες και χρειάζεται να είσαι αρκετά παρατηρητικός για να τις εντοπίσεις… Αλλά, είπαμε δεν πρόκειται για ριζική ανανέωση, αλλά για ένα διακριτικό φρεσκάρισμα.

 

Πηγή: Carscoops

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...