Νέα αναβολή για την έκθεση Electromobility 2020

Άγνωστο αν και πότε θα διεξαχθεί η εκδήλωση για την ηλεκτροκίνηση

  • -
  • -

Σε νέα αναβολή της έκθεσης-συνεδρίου Electromobility 2020, προχώρησαν οι διοργανωτές, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού στη χώρα μας. Η Electromobility Expo είχε προγραμματιστεί για το τριήμερο 22-24 Μαΐου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo, στο Μαρούσι.

«Όπως αντιλαμβάνεστε, οι πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε μας αναγκάζουν όλους να ακολουθούμε τις εξελίξεις και να προσαρμοζόμαστε σε αυτές. Με μεγάλη υπευθυνότητα και με τη δέουσα προσοχή, εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους ώστε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης να ανακοινωθεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και να μην υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για όλους τους εκθέτες και επισκέπτες. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε η επόμενη μέρα να είναι ακόμη πιο δημιουργική και αποδοτική», αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

Το συνέδριο Electromobility 2020 επρόκειτο αρχικά να διεξαχθεί το διάστημα 3-5 Απριλίου, όμως λόγω των περιοριστικών μέτρων είχε αναβληθεί για τις 22-24 Μαΐου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...