Ο Jurgen Klopp στο Τιμόνι του Νέου Opel Mokka-e (video)

O προπονητής της Liverpool και πρεσβευτής της Opel είναι από τους πρώτους που οδήγησαν το νέο Mokka και μάλιστα στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση

  • -
  • -

To νέο Opel Mokka βρίσκεται στα τελευταία στάδια της εξέλιξης του. Η νεότερη γενιά του γερμανικού SUV αναμένεται να παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον με την παραγωγή του να είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του χρόνου, έχοντας στόχο το 2021 να είναι διαθέσιμο στην αγορά. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος δοκιμών, η Opel είχε έναν εκλεκτό καλεσμένο, στον οποίο πρόσφερε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα από τα αυτοκίνητα προ-παραγωγής. Ο λόγος για τον προπονητή της Liverpool και πρεσβευτή της Opel, Jurgen Klopp, ο οποίος βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του Mokka-e, της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του γερμανικού SUV.

«Εξαιρετικό αυτοκίνητο! Θα περάσετε καταπληκτικά μαζί του. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Το οδήγησα ήδη», με αυτά τα λόγια περιγράφει ο Klopp στο σύντομο βίντεο που βλέπετε παραπάνω την πρώτη του γνωριμία με το νέο Mokka. Βραβευμένος από τη FIFA ως ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο για το 2019 και πρώην προπονητής της Dortmund και της Mainz, ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται η Opel, δηλώνει λάτρης του αυτοκινήτου και ασφαλώς της Opel. Στην προσωπική του ζωή είναι κάτοχος ενός δεξιοτίμονου Opel Insignia στη Βρετανία. «Ένα Opel Mokka, πράσινο και ηλεκτρικό, ένα πραγματικά θαυμάσιο αυτοκίνητο», είπε ο Γερμανός προπονητής.

 Ο Jürgen Klopp, που αποτελεί μέλος της οικογένειας Opel τα τελευταία οκτώ χρόνια, είναι χαρισματικός, αξιαγάπητος και διασκεδαστικός. Έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 20 γερμανικές και διεθνείς τηλεοπτικές καμπάνιες της Opel. Επίσης έχει λειτουργήσει ως εμπνευστής για εργαζόμενους και διανομείς, και έχει δώσει συνεντεύξεις σε διάφορες εκδηλώσεις. 

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, ότι στη δεύτερη γενιά του Mokka καταργείται το «Χ», με το νέο μοντέλο να διατηρεί τις κόμπακτ διαστάσεις της πρώτης γενιάς, ενώ θα προσφέρεται εκτός από την έκδοση με ηλεκτροκινητήρα και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...