#μένουμε_σπίτι: Car Movies – Driven

Η ταινία που αποπειράθηκε να μας βάλει στον μαγικό κόσμο του CART, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία

  • -
  • -


Διανομή

2001

Σκηνοθεσία
Renny Harlin

Πρωταγωνιστές
Sylvester Stallone, Burt Reynolds, Kip Pardue, Til Schweiger, Gina Gershon

Διάρκεια
117 λεπτά

Υπόθεση
Driven (2001): Ένας νεαρός πιλότος του CART, του αμερικανικού Πρωταθλήματος μονοθεσίων στην Αμερική, προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή του θεσμού. Και οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολλές, με τον ομόσταυλο του στην ομάδα να αποδεικνύεται ο καλύτερος συμπαίκτης.

Η ιστορία
O νεαρός Jimmy Bly συμμετέχει στο CART και κλέβει τις εντυπώσεις. Έχει κερδίσει σειρά αγώνων και ουσιαστικά διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο. Την ίδια ώρα, ο κάτοχος του τίτλου και επικεφαλής στη βαθμολογία Beau Brandenburg προσπαθεί να ανακάμψει μένοντας συγκεντρωμένος στους αγώνες και χωρίζοντας από την κοπέλα του. Ο Bly θαμπώνεται και κάνει σχέση με την πρώην του αντιπάλου του, χάνοντας τη συγκέντρωση του. Και εκεί ο ιδιοκτήτης της ομάδας αποφασίζει να επαναφέρει στην αγωνιστική δράση τον βετεράνο Joe Tanto για να τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών και μαζί στην κατάκτηση του τίτλου.

Τι λέει το GOCAR
Σίγουρα, έχουν υπάρξει και πολύ καλύτερες ταινίες με θέμα το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το Driven δεν καταφέρνει να μεταφέρει με πιστότητα τους αγώνες του CART στη μεγάλη οθόνη, ενώ στο στόρι θυμίζει λίγο σαπουνόπερα. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι έχει ενδιαφέρον να το δει κανείς, αφού μπορεί να περάσει ευχάριστα την ώρα του.

Δείτε το trailer
https://www.youtube.com/watch?v=KgJOc3oqxTM

#
μένουμε_σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...