Οι τιμές του Α1 Citycarver στην Ελλάδα, του νέου μικρού crossover της Audi

Το Α1 Citycarver φορά… πανοπλία για εκτός πόλης εξορμήσεις

  • -
  • -

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το A1 Citycarver, το «crossover τσέπης» της Audi. Βασιζόμενο στο Α1, το Audi A1 citycarver έχει μήκος 4,04 μέτρα και μπορεί να κινηθεί σε ελαφρώς δύσβατα τερέν χάρη στα πλαστικά προστατευτικά, τις ποδιές και την αυξημένη κατά 4 εκατ. απόσταση από το έδαφος, η οποία έχει επιτευχθεί από τη νέα ανάρτηση και τους μεγαλύτερους τροχούς.

Προς το παρόν, το A1 Citycarver διατίθεται στη χώρα μας με τον 1.5 turbo 150 ίππων, για την έκδοση 35 TFSI. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας, τεχνολογίας απενεργοποίησης κυλίνδρων, συνδυάζεται είτε με 6άρι μηχανικό είτε με το αυτόματο S tronic κιβώτιο. Οι τιμές αρχίζουν από τα 25.410 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ AUDI A1 CITYCARVER

Σχεδιαστικά, η μεγάλη οκτάγωνη μάσκα θυμίζει τα μοντέλα της οικογένειας Q, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διχρωμίας, με οροφή είτε σε μαύρο είτε σε γκρι. Διχρωμία υπάρχει και στην καμπίνα των επιβατών, με λεπτομέρειες σε πορτοκαλί ή γκρι. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, advanced, design και S line. Στο βασικό εξοπλισμό ασφαλείας του Α1 citycarver περιλαμβάνονται το pre sense (με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών) και η ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, ενώ στάνταρ είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Με όγκο 335 λίτρα, ο χώρος αποσκευών φιλοξενεί τα απαραίτητα για την εκδρομή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ A1 SPORTBACK S-LINE

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...