Ηigh tech μέχρι και η… παραγγελία της Lotus Evija

Με έναν σύγχρονο και υψηλής τεχνολογίας διαμορφωτή, οι κάτοχοι της νέας Lotus Evija θα μπορούν να διαμορφώσουν το απόκτημα τους ως την παραμικρή λεπτομέρεια

  • -
  • -

H νέα Lotus Evija πλησιάζει όλο και περισσότερο στην ημέρα παραγωγής της και οι άνθρωποι της βρετανικής εταιρείας αποκάλυψαν πως θα μπορούν όσοι ενδιαφερόμενοι να την παραγγείλουν. Το βρετανικό ηλεκτρικό hypercar των 2.000 ίππων αποτελεί μία μοναδική κατασκευή και για αυτόν ακριβώς το λόγο η Lotus θέλει να μετατρέψει την παραγγελία της σε μία αντίστοιχη εμπειρία.
Θα υπάρχει μία σειρά εξατομικεύσεων που θα επιτρέπει στους επίδοξους αγοραστές να διαμορφώσουν την Evija ακριβώς σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα υφίσταται μία σύνδεση ανάμεσα σε αυτοκίνητο και κάτοχο πριν ακόμα φτάσει στα χέρια του.
Έτσι, μέσα από μία οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας, η οποία και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη Lotus, θα μπορούν να διαμορφώσουν την παραμικρή λεπτομέρεια στην Evija που θέλουν να παραγγείλουν. Από το χρώμα, τις επιλογές στο εσωτερικό και ό,τι άλλο επιθυμούν, έχοντας τη δυνατότητα να το παρατηρήσουν μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος από κάθε γωνία.
Μάλιστα, η συγκεκριμένα τεχνολογία (ray-tracing) τους επιτρέπει να τοποθετήσουν ψηφιακά το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου επιθυμούν, έτσι ώστε να διαπιστώσουν πως φαίνεται το αυτοκίνητο σε διάφορα σημεία ανάλογα με τον ήλιο!
Στις εικόνες, μπορεί να δει κανείς την λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει τον διαμορφωτή της Lotus.

Η απόκτηση της Evija θα αποτελεί γενικότερα μία μοναδική εμπειρία για τον κάτοχο της. Είναι χαρακτηριστικό, ότι θα λάβει μία σειρά από δώρα, όπως για παράδειγμα ένα βιβλίο με εικόνες από τη συναρμολόγηση του αυτοκινήτου μαζί με την παράδοση του!
Ο Simon Clare, εκτελεστικός διευθυντής της Lotus, δήλωσε συγκεκριμένα: «Η εμπειρία κάθε αγοραστή θα είναι μοναδική και εμείς από την πλευρά μας θα ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους επιθυμία. Με εργαλεία σύγχρονης τεχνολογίας, όπως ο νέος διαμορφωτής του μοντέλου, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη μας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.» Σημειώστε, ότι οι πρώτες παραδόσεις ξεκινάνε μέσα στο 2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...