Επέκταση εγγύησης σε όλα τα FIAT, Alfa Romeo, Jeep & Abarth

H FCA επεκτείνει την εγγύηση όλων των αυτοκινήτων της, των οποίων η ισχύς κάλυψης λήγει κατά την περίοδο των μέτρων περιορισμού κίνησης

  • -
  • -

Η FCA με στόχο την πληρέστερη κάλυψη των πελατών της, επεκτείνει την εγγύηση όλων των μοντέλων της των οποίων η ισχύς κάλυψης λήγει κατά την περίοδο του περιορισμού της κίνησης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Αυτό περιλαμβάνει επέκταση της εγγύησης όλων των αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional. Η διάρκεια της επέκτασης είναι ένας μήνας μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων με βάση τις κυβερνητικές διατάξεις. Η παραπάνω επέκταση ισχύει τόσο για ήδη προγραμματισμένες επισκευές εγγύησης, καθώς και για νέες ανάγκες που πιθανώς θα προκύψουν στο παραπάνω διάστημα. 

Όπως ενημερώνει η FCA, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση συνιστάται η επικοινωνία του πελάτη με το σημείο εξυπηρέτησης (Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο). Οι πληροφορίες επικοινωνίας είναι διαθέσιμες στις επίσημες ιστοσελίδες των μαρκών, ενώ σε κάθε περίπτωση το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ: 800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση και 210 99 88 542 από κινητό με αστική χρέωση) είναι διαθέσιμο.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθυνθεί και στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των εταιρειών του ομίλου.

www.fiat.gr/mopar/covid-19

www.alfaromeo.gr/mopar/covid-19

www.abarth.gr/mopar/covid-19

www.jeep.gr

https://www.fiatprofessional.com/gr/mopar/covid-19

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...