Ένα χρυσωρυχείο με 300 συλλεκτικά αυτοκίνητα

Ίσως πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες συλλογές στον κόσμο, με 300 και πλέον συλλεκτικά αυτοκίνητα συγκεντρωμένα σε έναν χώρο

  • -
  • -

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι συλλεκτών αυτοκινήτων. Κάποιοι, δεν έχουν πρόβλημα να επιδείξουν τις συλλογές τους, ενώ άλλοι προτιμούν να τις κρατούν καλά φυλαγμένες μακριά από τα μάτια του κόσμου. Η γνωστή εταιρεία Ammo NYC, η οποία φημίζεται για τη φροντίδα και τον καθαρισμό στις λεπτομέρειες αυτοκινήτων, έχοντας αναλάβει μοναδικά κομμάτια στο παρελθόν, βρέθηκε σε έναν χώρο που ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν.

Συλλέκτης, που ξεκίνησε την αγορά αυτοκινήτων τη δεκαετία του ’70, κάλεσε τη γνωστή εταιρεία για να αναλάβει τον καθαρισμό μίας Bizzarrini P538. Ενός εξαιρετικά σπάνιου μοντέλου, του οποίου η αξία ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο δολάρια. Όταν η ομάδα της Ammo NYC βρέθηκε στις εγκαταστάσεις που ο συλλέκτης διατηρούσε τα αυτοκίνητα του, έμεινε με το στόμα ανοικτό. Περισσότερα από 300 αυτοκίνητα βρίσκονται στρυμωγμένα σε τρία κτίρια, με το καθένα από αυτά να αποτελεί μοναδικό κομμάτι. Σχεδόν όλα έχουν ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρο και ο κάτοχος τους σχεδιάζει σήμερα να πουλήσει κάποια από τα αυτά. Από Ferrari, Lamborghini, Porsche και Ford GT40, μέχρι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία περιλαμβάνονται σε μία από τις πλέον εντυπωσιακές συλλογές που έχουμε δει. Δεν είναι τυχαίο, ότι σε κάθε πλάνο του βίντεο των 30 λεπτών ξεπροβάλλει και ένας θησαυρός. Παρακολουθήστε το, πραγματικά αξίζει!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...