Είσαι παιδί ή έχεις παιδιά; Η Fiat έχει ένα δώρο για σένα

Ένα βιβλίο ζωγραφικής με όμορφα σχέδια μας προσφέρει η Fiat για να περάσουν δημιουργικά τις ώρες τους τα παιδιά

  • -
  • -

Μια όμορφη πρωτοβουλία #fiatforkids ετοίμασε η ιταλική φίρμα, για να κάνει παρέα στα παιδιά αυτές τις ώρες που βρίσκονται σπίτι. Πρωταγωνιστής αυτού του Colorbook είναι το θρυλικό Fiat 500 σε όμορφο περιβάλλον που δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να περάσουν εποικοδομητικά τις ώρες και να απολαύσουν τη ζωγραφική, γνωρίζοντας παράλληλα ένα μύθου της αυτοκίνησης.

Οι εικόνες σχεδιάστηκαν ώστε τα παιδιά να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους ζωγραφίζοντας διάφορα 500, αλλά και για να τολμήσουν και οι ενήλικες να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητα τους.

Το Colorbook διαθέτει ποικιλία σχεδίων με στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και να κάνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη την παραμονή στο σπίτι. Η Fiat πάντα κατασκεύαζε αυτοκίνητα φιλικά για τα παιδιά και την οικογένεια. Αυτή την περίοδο που πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας, η Fiat μας ταξιδεύει νοερά με τα πολύχρωμα οχήματα της, μένοντας σπίτι.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες από την παραπάνω gallery ή πατώντας εδώ, να τις τυπώσετε και να ξεκινήσετε τη δημιουργία. Καλή διασκέδαση!

#μένουμε_σπίτι

#φρενάρουμε_τον_ιό

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...