Η Mazda γιορτάζει τα 100 χρόνια με ειδική έκδοση!

Όλη η γκάμα της Mazda απέκτησε την «100th Anniversary Special Edition» για κάθε μοντέλο της, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυση της

  • -
  • -

Η Mazda αποκάλυψε μία καινούργια έκδοση που είναι αφιερωμένη στον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της. H 100th Anniversary Special Edition, θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας από το φθινόπωρο και είναι εμπνευσμένη από το πρώτο επιβατικό της ιαπωνικής εταιρείας. Το R360 Coupe.

Έτσι, το χρώμα του αμαξώματος θα είναι λευκό περλέ, και θα συνδυάζεται με μπορντό καλύμματα στο εσωτερικό. Πέρα από αυτό, όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν μία σειρά από στοιχεία που θα αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα τους. Όπως το σήμα 100th Anniversary στο εσωτερικό, στο κλειδί, αλλά και στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Το ίδιο σήμα συναντάμε και στο κέντρο των τροχών, αλλά και στο πλάι των μοναδικών αυτών εκδόσεων. Επιπλέον, στην περίπτωση του MX-5 η υφασμάτινη οροφή θα έχει το χαρακτηριστικό μπορντό χρώμα του R360 Coupe. Το νέο σύμβολο για τον εορτασμό των 100 χρόνων αποτελεί έναν συνδυασμό του σύγχρονου σήματος της Mazda και του αυθεντικού.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 76 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 76 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

To R360 αποτέλεσε το πρώτο επιβατικό της εταιρείας και γνώρισε σημαντική εμπορική επιτυχία. Σήμερα, η διχρωμία που είχε παρουσιάσει τότε η Mazda έμελλε να αποτελέσει έμπνευση για την ειδική και εορταστική έκδοση της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η συγκεκριμένη εκδοχή θα είναι διαθέσιμη στα Mazda 2, Mazda 3, Mazda CX-3, Mazda CX-30, Mazda CX-5, Mazda CX-8, Mazda 6 και RF, ενώ η υφασμάτινη εκδοχή του MX-5 θα είναι διαθέσιμη στην Ιαπωνία από το Μάρτιο του 2021. Άγνωστο παραμένει πόσα αυτοκίνητα θα εισαχθούν στην ευρωπαϊκή αγορά, με την Μ. Βρετανία να έχει εξασφαλίσει 100 αυτοκίνητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...