Hellas Direct: Δώρο οδική βοήθεια στους εργαζόμενους - ήρωες

Γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι στην καθαριότητα και σε σουπερμάρκετ, φαρμακοποιοί, ντελιβεράδες, πυροσβέστες, όλοι όσοι συνεχίζουν να εργάζονται για να συνεχίσει η καθημερινότητα όλων μας

  • -
  • -

Οδική Βοήθεια για 1 μήνα κάνει δώρο η Hellas Direct σε όλους τους εργαζόμενους που δίνουν μάχη σε πολύ δύσκολες συνθήκες, για να υποστηρίξουν τις ανάγκες όλων μας. Η ενέργεια αφορά γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους στην καθαριότητα και σε σουπερμάρκετ, φαρμακοποιούς, ντελιβεράδες, πυροσβέστες και γενικά όλους όσοι συνεχίζουν να εργάζονται για να συνεχίσει η καθημερινότητα όλων μας. Θυμίζουμε πως η Hellas Direct έχει ήδη ανακοινώσει και την προσφορά #MENOUMESPITI με την οποία κάνει δώρο 1 μήνα στην ασφάλεια αυτοκινήτου σε όλους τους οδηγούς της χώρας.

Η ασφαλιστική εταιρία επικοινώνησε άμεσα με τους φορείς που συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού: τα μεγαλύτερα νοσοκομεία και σουπερμάρκετ της χώρας, τον δήμο Αθηνών, την Τροχαία, online πλατφόρμες όπως το e-food καθώς και οργανώσεις εθελοντών. Στόχος της είναι να μπορέσει καθένας από τους εργαζόμενους να ενημερωθεί για αυτήν την ενέργεια και να επωφεληθεί της προσφοράς, ώστε να έχει την κατάλληλη βοήθεια σε περίπτωση που τη χρειαστεί. Όπως διαβεβαιώνει η Hellas Direct, έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μπορεί να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους οδηγούς χωρίς καμία καθυστέρηση. Η ομάδα της εξακολουθεί να λειτουργεί 24/7 και είναι πάντα σε άμεση επικοινωνία και συντονισμό με πάνω από 1400 συνεργεία σε όλη την Ελλάδα.

«Με το δώρο αυτό, θέλουμε κι εμείς στην Hellas Direct να είμαστε δίπλα στα άτομα που δίνουν μάχη αυτές τις ημέρες. Θέλουμε να τους υποστηρίξουμε με μία ομάδα που δουλεύει 24/7 και δίνει η ίδια τον δικό της αγώνα, για να εξασφαλίσει ότι όσοι κυκλοφορούν στον δρόμο θα έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται, χωρίς κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής και συνιδρυτής της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής.

«Πιστεύουμε ότι τέτοιες στιγμές, όλοι μας, και σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο, πρέπει να προσφέρουμε, ώστε να ενισχύσουμε τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει να υποστηρίξουν τις ανάγκες όλων μας. Ουσιαστικά, είναι το χρέος μας ως ασφαλιστική να συμβάλλουμε στην ασφάλεια και την προστασία όλων μας», σχολίασε ο Εκτελεστικός Διευθυντής και συνιδρυτής της Hellas Direct, Αιμίλιος Μάρκου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...