#μένουμε_σπίτι: Car Movies – Drive

Το πρωί στο τιμόνι αυτοκινήτων για τις ανάγκες του κινηματογράφου και το βράδυ οδηγός σε οχήματα διαφυγής από ληστείες

  • -
  • -

Διανομή
2011

Σκηνοθεσία
Nicolas Winding Refn

Πρωταγωνιστές
Ryan Gosling, Carrey Mulligan, Bryan Cranston

Διάρκεια
100 λεπτά

Υπόθεση
Drive (2011): Ο Ryan Gosling υποδύεται έναν κλειστό χαρακτήρα, μακριά από τον κόσμο, ο οποίος το πρωί εναλλάσσεται στο ρόλο του μηχανικού αυτοκινήτων και του κασκαντέρ σε ταινίες του κινηματογράφου, ενώ το βράδυ για να… συμπληρώσει το εισόδημα του περνάει στο τιμόνι οχημάτων διαφυγής σε ληστείες. Όμως, όλα θα αλλάξουν μόλις έρθει πιο κοντά με τη γειτόνισσα του, η οποία και θα χρειαστεί τη βοήθεια του.

Η ιστορία
Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης, που γεννιέται μέσα από το έγκλημα. Ο μοναχικός Ryan Gosling, ερωτεύεται την όμορφη γειτόνισσα του και προτίθεται να βοηθήσει τον σύζυγο της που μόλις έχει αποφυλακιστεί. Όταν χρειάζεται να λάβει μέρος σε μία ληστεία για να αποπληρωθεί το χρέος του συζύγου της, μπλέκει με ένα συνδικάτο επικίνδυνων εγκληματιών. Και όταν συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα που ερωτεύτηκε και ο γιος της κινδυνεύουν, αναλαμβάνει δράση.  

Τι λέει το GOCAR
Καταιγιστική περιπέτεια, με έντονο το στοιχείο του αυτοκινήτου και εντυπωσιακές καταδιώξεις. Ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, ενώ εξαιρετικό είναι και το soundtrack που συνοδεύει την ταινία.  

Δείτε το trailer

https://www.youtube.com/watch?v=KBiOF3y1W0Y


#μένουμε_σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...