Μία 7άρα στα χνάρια των "Bigfoot"

H BMW σειράς 7 είναι συνδεδεμένη με την άνεση και την πολυτέλεια, αλλά ένας Ρώσος είχε μία καλύτερη ιδέα

  • -
  • -

Η δεύτερη γενιά της σειράς 7 της BMW αποτελούσε μία λιμουζίνα συνυφασμένη με την πολυτέλεια την άνεση, τις σύγχρονες τεχνολογίες, αλλά και τους ισχυρούς κινητήρες, με έξι, οκτώ ή ακόμα και δώδεκα κυλίνδρους. Φυσικά, το μόνο που δεν σκέφτηκαν και δεν υπολόγισαν οι τεχνικοί της βαυαρικής εταιρείας είναι να του χαρίσουν εκτός δρόμου δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η κορυφαία λιμουζίνα της BMW εφοδιάστηκε με σύστημα τετρακίνησης (XDrive) πολύ αργότερα, και συγκεκριμένα το 2009.

Παρόλα αυτά, ένας φίλος της αυτοκίνησης από τη Ρωσία είχε μία λαμπρή ιδέα! Να μετατρέψει την BMW 7 που είχε στην κατοχή του, σε απόλυτη εκτός δρόμου κατασκευή! Μετά από έρευνα, κατέληξε ότι το πάτωμα του θρυλικού GAZ-66, του ρωσικού φορτηγού που χρησιμοποιούσε ο στρατός της πατρίδας του, θα μπορούσε να αποτελέσει την ιδανική βάση για το δημιούργημα του.

Η 750i Ε32 «έγινε ένα» με το GAZ-66 και το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό δημιούργημα, το οποίο αποκαλείται Valkyrie 766. Φυσικά, όλα είναι κατασκευασμένα στο χέρι, στοιχείο που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την μοναδικότητα της… υπερβολικής δημιουργίας του Ρώσου. Η εικόνα του θυμίζει τα «Bigfoot» που βλέπουμε στην Αμερική, με τους τεράστιους τροχούς και τα θηριώδη διαφορικά. Κάτω από το καπό δεν βρίσκεται ο 12κύλινδρος κινητήρας της 750i, αλλά ο πεντάλιτρος V8 των 300 ίππων.

Μάλιστα, ο δαιμόνιος Ρώσος προσφέρει την Valkyrie 766 για εκτός δρόμου βόλτες, με το κόστος ενοικίασης να αγγίζει τα 85 δολάρια για δύο ώρες. Αν βρεθείτε ποτέ στη Ρωσία…

Πηγή: Carscoops

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...