#AthinaioiMesa: Μένουμε σπίτι - αναδεικνύουμε τη ζωή μας

Το πρώτο συλλογικό έργο από τα σπίτια μας, στην Αθήνα

  • -
  • -

To Project210, το οπτικοακουστικό πρότζεκτ καταγραφής της πόλης της Αθήνας, που φτιάχτηκε για να καταγράψει τη ζωή της πρωτεύουσας μέσα από τα μάτια δημιουργών και πολιτών της, προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα και τις ανάγκες του κορωνοϊού και «κλείνεται σπίτι του», εγκαινιάζοντας τη θεματική #AthinaioiΜesa.

Στόχος της νέας θεματικής η καταγραφή και ανάδειξη, από τα κανάλια της πλατφόρμας, αλλά και του κάθε δημιουργού, της οπτικής της καθημερινότητας της Αθήνας, όπως αυτή ορίζεται από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας.

Το πρώτο υλικό έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει και έπεται συνέχεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος, διάθεση και ένα κινητό, ώστε οι Αθηναίοι να συνεχίσουν να δίνουν τον παλμό της πόλης, αυτήν τη φορά από τα σπίτια τους.

Στο πλαίσιο αυτό το Project210 προσκαλεί το κοινό να στείλει video υλικό, 1-2 λεπτών, σε 16:9 ή  9:16 format, για να ανακαλύψουμε τις στιγμές της καραντίνας που περνά ο καθένας σπίτι του, αλλά και την άποψη της Αθήνας που μας δίνει το παράθυρό μας.

Στο #AthinaioiMesa ανεβαίνουν οι στιγμές της πόλης από το σπίτι.

#μένουμε_ σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

[ΠΗΓΗ: Deasy.gr]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...