Best Value Car το Citroen C3 Corporate

Το γαλλικό σουπερμίνι απέσπασε τη σχετική διάκριση στα Mobility Awards 2019

  • -
  • -

Η εταιρική έκδοση C3 Corporate του δημοφιλούς μοντέλου της Citroen βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Value Car», κατά την Τελετή Απονομής των Mobility Awards 2019. Το βραβείο επισφραγίζει την επιτυχία του μοντέλου στις προτιμήσεις των εταιρικών πελατών, καθώς κατέκτησε την 1η θέση στις εταιρικές πωλήσεις στην κατηγορία του.

Tο βραβείο παρέδωσε ο Γιάννης Λημναίος, Διευθυντής Σύνταξης του GOCAR στον κ. Σταμάτη Μπογέα, Fleet Sales Manager της Citroën. To GOCAR είναι χορηγός επικοινωνίας του θεσμού. Στην κατηγορία συμμετείχαν αντιπροσωπείες και εισαγωγείς αυτοκινήτων, που διαθέτουν μοντέλα που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία, τα οποία έχουν ξεχωρίσει βάσει προδιαγραφών, ενεργειών marketing και αποδοχής από την αγορά. Στόχος των βραβείων ήταν να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διακρίθηκαν, να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα του αυτοκινήτου και της κινητικότητας.

Στην πρώτη διοργάνωση της Boussias Communications για την αυτοκίνηση, αναδείχθηκαν οι καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων του κλάδου (leasing, rental, fleet management, innovation & convenience, car).

Η δημιουργία της έκδοσης C3 Corporate
Η σημαντικότερη κατηγορία στην αγορά των εταιρικών αυτοκινήτων, είναι αυτή της κατηγορία B Hatch (αυτοκίνητα μήκους έως 4μ.), της οποίας το μερίδιο αγοράς είναι μεγαλύτερο του 33%.

Οι χρήστες των εν λόγω οχημάτων επικεντρώνονται σε μεγάλο ποσοστό σε πωλητές, merchandiser, ιατρικούς επισκέπτες κτλ. με κύρια κριτήρια επιλογής την λιανική τιμή προ φόρων (χαμηλότερη από 12.000€) για πλήρη απαλλαγή από την φορολόγηση του χρήστη, το χαμηλό κόστος χρήσης, τον εξοπλισμό άνεσης και τον μοντέρνο σχεδιασμό.

Σύμφωνα με την ανωτέρω ανάλυση αγοράς, η Citroën Hellas προχώρησε σε συνεργασία με τον κατασκευαστή (Groupe PSA), στην δημιουργία μιας στοχευμένης έκδοσης που να καλύπτει πλήρως τις ανωτέρω ανάγκες, το Citroën C3 Corporate.

Κύρια χαρακτηριστικά της έκδοσης C3 Corporate, αποτελούν:

•             Μοναδική, ξεχωριστή και μοντέρνα σχεδίαση με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε crossover αυτοκίνητο

•             Κορυφαία επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων  Σύστημα Προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, Σύσταση ξεκούρασης οδηγού, κτλ.

•             Έξυπνα Συστήματα Ψυχαγωγίας και Συνδεσιμότητας (Έγχρωμη οθόνη αφής 7”, Bluetooth, δυνατότητα Audio Streaming, συνδεσιμότητα smartphone μέσω Android Auto και Apple Car Play)

•             MyCitroën App: Ανακαλύψτε όλες τις εξατομικευμένες υπηρεσίες κατεβάζοντας την εφαρμογή MyCitroën είτε σε περιβάλλον iOS, ή στο Android smartphone σας για να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας

•             Κορυφαία επίπεδα άνεσης για χρήστες που δαπανούν αρκετό χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο (πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort: αναρτήσεις, ηχομόνωση, μεγάλα και άνετα καθίσματα)

•             Βραβευμένοι κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ρύπων Euro 6d

•             Κορυφαία επίπεδα αποδοτικότητας - συνδυασμός οικονομίας καυσίμου και απόδοσης (ιπποδύναμη από 82hp έως 100hp)

•             Οι χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CO2 της κατηγορίας (κινητήρες Diesel), εφάμιλλες των αντίστοιχων υβριδικών προτάσεων: 85g/km

•             Λιανική τιμή προ φόρων (με μεταλλικό χρώμα) <12.000€ το οποίο αντιστοιχεί σε μηδενική φορολόγηση χρήστη


AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...